Gå til innhold

Den Store Poker Tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Virker som det er mye likt for alle pokerklientene når det gjelder en ting:

 

Jo mer en spiller, jo mer fordeler er det. Ganske logisk, men allikevel. Kjipt for oss småspillere.

 

Ja lønner seg ikke å være lojal for en som ikke spiller mye, får mest verdi av å bare hoppe rundt og klarere de beste bonusene som en kan klare i tide for så gå videre til neste, men blir jo såklart litt ekstra kav ved å flytte seg rundt så ofte.

Lenke til kommentar
Virker som det er mye likt for alle pokerklientene når det gjelder en ting:

 

Jo mer en spiller, jo mer fordeler er det. Ganske logisk, men allikevel. Kjipt for oss småspillere.

 

Jepp, det er egentlig ganske logisk at de store spillerene (som gir mer i rakes) får mer fordeler. Selv er jeg også en småspiller da jeg er student med lite budsjett og lite tid, så det plager meg ikke nevneverdig at jeg ikke får rakeback. Men det hadde jo vært kjekt :)

Husker jeg spilte på en site som hadde 100% rakeback for en stund tilbake...Mener det var World Sports Exchange (WSEX). Var allright det, men pokerklienten var dårligere, det var færre spillere, og en av uttakene til kontoen min kom aldri fram... Har mast på dem i en evighet for å finne ut hva som skjedde der, men har enda ikke fått noe godt svar (etter over 2 år). Siden det ikke var snakk om et kjempebeløp så har jeg ikke orket å gjøre noen stor sak av det.. Men jeg merker når jeg snakker om det at jeg får lyst til å plage dem litt mer om det, mest av prinsipp.

Lenke til kommentar

prøvde å finne tilbake til den siden hvor jeg leste om at de gir bonus rake. fant den ikke, men ettersom det du sier tydligvis stemmer, Lus1fer, så tror jeg nok jeg tok feil, eller at den er blitt stengt.

 

Kjipt det Billy Bob, men husk at du ikke er helt tilbake der du starta. du sitter igjen med masse erfaring som forhåpentligvis får deg fortere opp igjen!

Lenke til kommentar

Satte inn $100 på PokerStars her om dagen, etter å ha lest Getting Started in Hold'Em og The Theory of Poker, for å se hvordan det gikk for det meste. Spiller på 0.05/0.10, og er nede på $83.95 etter noe over 1000 hands. Litt kjedelig at det ikke går bedre, men så er 1000 hands veldig lite grunnlag å gjøre vurdering på tenker jeg. :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...