Jump to content

Taggi

Medlemmer
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Utviklere er ikke billig og ingen går ledig klar til å hjelpe noen med en tilfeldig ide. Du bør ha litt budsjett. Legg 1000kr timen på bordet så finner du kanskje noen.
 2. Kjenner ikke til Uib linjen men HVL linjen er en generell linje for å bli utvikler. (Tilsvarende dataingeniør, men uten de tyngste realfagskravene, istedenfor tar en flere datafag). Jobbmuligheten etter studietiden er veldig bra pdd.
 3. Er stor forskjell på de fagene. De tre nederste er "tyngre" 3års spesialiseringer som krever mer kunnskap enn de over. Mens noen andre er første års fag. Så ville vertfall tatt et du har sjangs til å komme igjennom om du ikke er flink i programmering fra før.
 4. Finnes så mange forskjellige som er ru så bare å velge å vrake. Har en manduka matte selv som jeg er fornøyd med https://www.sweat.no/yogamatte/manduka
 5. Er greit at en må lære det for å forvalte gammel kode, men anbefaler virkelig å styre langt unna jQuery i alt nytt. Som Siddis sier skriv det vekk om en kan.
 6. Om du ikke trenger jQuery for noe spesifikt, som f.eks forvaltning av gammel kode, er det ikke noe du bør bruke tid på å lære. De gode sidene av jQuery er integrert inn i nyere javascript, bruken av jQuery på nye prosjekter er dermed unødvendig. En bør heller fokusere på vanilla/standard javascript og når en vil ta det et steg videre er det greit å lære et biblotek som react/vue/angular. Den letteste veien til fast jobb er utdanning.
 7. Du kan ikke bruke background-x propertiene på bildet da du har det i htmlen i en img tag. Det vil sikkert funke mer som du tenker om du legger bildet som "background" i header diven. Noe ala: background: url("//bilde"); background-repeat: no-repeat; background-size: cover; background-position: right;
 8. https://www.rescuetime.com/ hvis du ikke vil lage det fra bunnen.
 9. Hva er disse åpenbare årsakene? Så lenge siden er fungerende til hans formål er det ett fett om htmlen ser mindre enn optimal ut. Visuelt er siden veldig fin og er mer enn rask nok.
 10. React er det mest brukte rammeverket for å lage komponenter i js. Så ikke feil om du går for det med en gang. Men generell JS kunnskap er såklart det viktigste. Anbefaler dette gratis kurset her for et litt gøyere kurs enn mye av det som er på udemy og er en god starter i JS: https://javascript30.com/
 11. Mange som føler seg sånn rett etter studieslutt. Er bare å søke videre og samtidig ha noen småprosjekt for å blir flinkere.
 12. Skribent jobber er kanskje det enkleste å komme i gang med hvis du vil jobbe hjemmefra. Er kanskje tricky å finne noen å skrive for i starten men når en har kommet i gang og om en viser at en kan skrive greit innhold kan du finne masse jobber.
 13. Det enkle er ofte det beste: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1060728
×
×
 • Create New...