Jump to content

Taggi

Medlemmer
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skjermlesere leser opp alt taggen. Hvis en ikke har alt tag leser den filnavnet som ofte ikke gir mening. Hvis en har tom streng som alt tag leser den ingenting, så hvis en bruker bilder til å forklare noe vil ikke siden gi mening for svaksynte. Hvis bildene ikke trenger forklaring er derfor tom streng bedre praksis enn ingen alt.
 2. Har et par bowflex manualer for (korona)hjemmetrening, de funker bra for meg.
 3. Om du søker på en frontend jobb blir du ikke spurt om sql på intervju, dermed er det (potensielt) bedre å kunne mer frontend. Sier ikke det er fasit, men om du blir veldig flink i noe er det ofte veldig lett å bevise at du er flink i det på intervju -> dermed lett for arbeidsgivere å bruke deg og gi deg jobb som er spisset mot det fagfeltet. Tror du argumenterer med at det vil utelukke en fra mange jobber også, og ja det stemmer. Jobber selv frontend i et større selskap og her er det ærlig talt ingen kø å dytte noen bakover i uansett.
 4. Min mening er det er bedre å spesialisere seg helt først enn å kunne litt av begge sider av stacken. Da er det lettere å "bevise" at du kan noe på intervju og du kan levere på det med en gang. Fullstacky kunnskap får du over tid (på jobben) ved å lære deg det en får bruk for. Er mye buzzwords og det er lett å vimse rundt og spre seg selv for tynt. Moderne tech stacker lar en også lettere jobbe som spesialist nå enn en kanskje kunne for x år siden.
 5. Utviklere er ikke billig og ingen går ledig klar til å hjelpe noen med en tilfeldig ide. Du bør ha litt budsjett. Legg 1000kr timen på bordet så finner du kanskje noen.
 6. Kjenner ikke til Uib linjen men HVL linjen er en generell linje for å bli utvikler. (Tilsvarende dataingeniør, men uten de tyngste realfagskravene, istedenfor tar en flere datafag). Jobbmuligheten etter studietiden er veldig bra pdd.
 7. Er stor forskjell på de fagene. De tre nederste er "tyngre" 3års spesialiseringer som krever mer kunnskap enn de over. Mens noen andre er første års fag. Så ville vertfall tatt et du har sjangs til å komme igjennom om du ikke er flink i programmering fra før.
 8. Finnes så mange forskjellige som er ru så bare å velge å vrake. Har en manduka matte selv som jeg er fornøyd med https://www.sweat.no/yogamatte/manduka
×
×
 • Create New...