Gå til innhold

battle for middle earth2 kommer EA skjerp dere


Anbefalte innlegg

Ea kommer med battle for middle earth2 i november,når man tenke på vilket dårlig rts det første spillet var så er det bare og grue seg.

 

er sikkelig forbannet på ea att de kommer med mere søppel i steden for og komme med redalert3 som ble annonsert at sjefen for rts avdelingen i slutten fjor året.

 

 

her er en video om bfme2

 

http://mevault.ign.com/View.php?view=Movies.Detail&id=55 :no:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Typisk EA. Melk alt de kan ut av spill. Hva er plotte nå? Sauron er ødelagt, er det Morgoth og Silmarillion denne gangene? Eller bare et ultra teit konsept som omhandler slutten på fjerde tideverv?

 

Seriøst EA, slutt mens leken er god.

Nå må du glemme EA, ikke tenk ned på 1'ern selv om det var litt rusha, det er det EA gjør! Lurer selv på hvorfor de lager en 2'er, det er ingen vits, vi har allerede opplevd historien. EA er det mest pengeslukende firmaet noensinne, for noen blodslukere.

Lenke til kommentar

Veldi bra att dei lager ett spill om krigen oppe i Nord,det var mye som skjedde der også,og folk flest har lite om ingen kjenskap til det.

 

Også,Tolkien's sønn har ikkje noe han skulle sagt i denne saken,siden J.R.R Tolkien solgte rettighetene pga skatteproblemer.

Lenke til kommentar

Sorry Bear, der tar du *litt* feil...

 

I nord sendte Sauron armeer som var nesten større enn den som angrep Minas Tirith til angrep på Mirkwood, Lothlorien, Esgaroth og Dale, IKKE The Shire...

 

Dermed hadde alvene, dvergene og mennene i nord mer enn nok å henge fingrene i. Å lage et spill med fokus på denne krigen virker mye bedre enn mange av dere tror, dessuten blir det ikke i NÆRHETEN slik som bfme1. Fri basebygging, sjøslag, flere enheter og et helt annerledes formasjonssytem er noen av stikkordene. Håper bare de klarer å balansere spillet ordentlig ved release denne gangen....

Endret av Feonar
Lenke til kommentar

Er fullstendig klar over krigen ved Lonly mountain og de 3 angrepene på Lothlorien, samt alle angrepe på Mirkwood. Og om du ikke la merke til det var det et spørsmål jeg stilte, om det var krigen i Hobbitun. Sa ikke at det var den eneste krigen i nord.

 

Men de krigene er meget lite fokusert på fordi de er ikke så viktig som krigen ved Minas Tirith. Alvene har kommet til å forlate middle earth for å returnere til Valinor, hvor de utvandret fra. Men menneskene har ingen plass å gjøre av seg. Krigen mot Minas Tirith er også større enn krigene ved Mirkwood, Esgorath og Lothlorien. Sauron fokuserte nesten alt mot Minas Tirith.

 

Ser ikke at det er noe serlig viktig å fokusere på krigene i nord. Alvene ved Mirkwood, stammene fra the Dark elfs, hadde kommet til å forlate uansett. Dvergene hadde klart seg uansett. Men menneskene. De måtte forenes under en banner.

 

Så jeg mener dette spillet har liten eller ingen vits i seg. Hadde vært mye bedre å fokusere et spill da mot Beleriand og kampen om Silmarillene enn kampen i nord.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...