Gå til innhold

Tråden for og om W800i


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Merket en bug på w800i;

Hvis men kobler den til pc'n, legger til noe, skrur av pc'n tar ledningen ut av mobilen, så står det at minnekortet ikke er tilgjengelig på mobben. Det har skjedd to ganger med meg, måtte resete den begge gangene :dontgetit:

Jepp, skjer med min K750i noen ganger også. Tipper det er sånn fordi pcen tar jo kontroll over kortet når du kopler den til så kanskje det ikke blir avsluttet ordentlig? Vurdert å stoppe den først?

Lenke til kommentar
Merket en bug på w800i;

Hvis men kobler den til pc'n, legger til noe, skrur av pc'n tar ledningen ut av mobilen, så står det at minnekortet ikke er tilgjengelig på mobben. Det har skjedd to ganger med meg, måtte resete den begge gangene :dontgetit:

Ja jeg har merket det jeg også.

Men det holder å ta ut kortet og sette det inn igjen.

 

Ellers vil jeg anbefale et headset.

Sony MDRG74SL

Etter at jeg hadde kjøpt de fant jeg ut at ledningen var bare 50cm. Dette passet perfekt til å koble til handsfree'en til W800. Så slipper man all den ekstra ledningen.(den kunne kanskje vært litt kortere en 50cm men det hjelper betraktlig.)

I pakken lå det også en skjøtledning på èn meter

Lenke til kommentar

Har fått meg W800 nå og den er helt nydelig! Fikk den for 2000,- med tele2 abbonoment på Lefdal. Det eneste jeg reagere på er at man hører seg selv så godt når man tygger noe samtidig som man har på seg de medfulgte hodetelefonene. Jeg spiste stratos da jeg hørte på musikk. Jeg kunne så utrolig godt høre meg selv tygge :p

 

En ting jeg lurer på:

Hvordan overfører man video fra pc til mobilen? bruker man det medfulgte programmet, eller kan man dra rett over til en mappe på kortet? hvilken mappe er isåfall det? takker for svar :)

Lenke til kommentar
Dytter denne opp igjen jeg.

 

Hvilke firmwares er ute for w800i nå?

Hva gjør de, spesielle endringer, eller ulemper?

tror ikke det er kommet noen ny til w800.

men ser fram til at den kommer.

 

siste til k750 har blant annet fikset dette

- Backlight doesn't come on again to show time after phone locks.

les mer-> http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737

 

min firmware er R1L002

Lenke til kommentar

Jeg har silt gjennom 19 sider i denne diskusjonstråden, men jeg mangler en oppriktig tilbakemelding på hvor god lykvaliteten til mobilens mp3 spiller er. Og om det er en reell forskjell i lydkvalitet mellom 750 og 800 modellen. Jeg vil gjerne høre fra noen som er litt sær på dette med lydkvaliteten og som kan sammenligne lyden med f.eks. iPod's eller lignende.

Jeg leiter også etter gode priser på denne, så om noen kan peke meg i retning til operatørlåst mobil til under tusenlappen ville jeg blitt veldig glad. Jeg finner ikke det i prissøket til amobil, men tenkte kanskje noen her var bedre orientert om dagsaktuelle tilbud.

Og mitt siste spørsmål gjelder programvare og underholdning. Jeg hadde tidligere 6600 med symbian os og en hel haug med ngage spill som jeg underholdte meg med. Hva kan 800 mobilen skilte med og hvor lett er det å finne progs og spill til dette? Er det symbian den bruker også?

Endret av bender
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...