Gå til innhold

Eivindtaper fra World of Northings


Anbefalte innlegg

Møtte nettopp på denne flotte personen fra World of Northings i Booty Bay borte med banken, der jeg stod og sjekket tingene jeg hadde der inne. Hadde hørt om mye forferdelig ganking i BB men siden jeg kun var en lvl 17 warlock så tenkte jeg at dette gikk bra. Men neida, Kommer 2 stk lvl ?? opp på siden av meg, den ene en warrior og den andre en paladin( ja, det var paladinen som var EivindTAPER).

 

Warriorn charger meg, tar nesten all helsen, mens EivindTAPER står og healeren han pga goblinsa som attacker igjen, og når de har tatt meg hopper de uti vannet, hva de gjør i vannet vet jeg ikke men er sikkert mye LOL ROFLOL osv.

 

Poenget med denne posten er at jeg vet at noen fra World Of Northings leser her inne,, kanskje EivindTAPER og, hva vet jeg? Og at jeg kommer til å hunte ned alle fra World Of Northings (også kjent som å hive de på KOS-listen) så EivindTAPER, håper du er fornøyd med å drepe en lvl 17 warlock i BB med hjelp fra en Warrior.

 

Edit: deathwing serveren

Endret av Hr Kotelett
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hehe vel eneste grunnen til at jeg var i BB var at jeg så fergen ankomme ratchet og tenkte å ta turen over og HS'e tilbake igjen,

 

Og hadde ikke skrevet denne posten visst det ikke hadde vært for at han var fra Worlf Of Northings. Eneste grunnen til at jeg Alt-Tab'a var pga jeg visste det var en et par stk fra gamer.no forumet som er medlem, og kanskje Eivindtaper og leser her inne og :p

 

Er på ingen måte en whinepost.

 

Selv om den ser sånn ut..

Lenke til kommentar

Trøst deg med det at grunnen til at de hopper på deg er på grunn av at de suger så jævlig i PvP at de må hoppe på folk som er minst 10 lvl`s under seg for i det hele tatt ha muligheten til å komme seirende ut av det. ^^

 

Mvh ZxL

 

Edit: Leif på tur

Endret av ZeXeL
Lenke til kommentar
Warrioren som drepte deg da. Hvorfor gå løs på paladinen? :o

Grunnen til at jeg går "løs" på paladinen er som sagt at han var medlem av World Of Northings, et guild jeg vet har et par medlemmer som leser på gamer.no forumsa. (warrior'n var ikke medlem av WoN)

 

Og kanskje personen selv hadde tittet innom :)

 

 

Hadde ikke laget denne posten her visst det var en kar fra Russian Warriors eller Dutch Folks for å si det sånn..

 

 

Og jeg vet at det er en PVP server og jeg vet at det kanskje var å spørre om det når jeg beveget meg til Booty Bay som lvl 17 hvor det står et par trigger happy lvl ?? alliance og venter.

Endret av Hr Kotelett
Lenke til kommentar

Kjekt å se en del nordmenn fra deathwing :)

Jeg gjør det ganske bra her nå på servern, var standing #1 i pvp sist uke, denne uken er jeg standing 2. :D

 

Er medlem i guildet The burning blade :thumbup::thumbup:

 

 

var forresten leder av WoN før, haha.

Btw noen fra Sacrilige/pariah her?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...