Gå til innhold

Terrorangrep i London?!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vanskelig å hindre når etteretningen mangler ressurser til nok felt-agenter. Elektronisk etteretning hjelper en god del, men mindre spor blir vanskelige å få gjort noe med uten at agenter fysisk sjekker dem opp.

 

Syke folk med syke verdier som gjør slike syke ting. De (dersom dette faktisk er al quida som det virker som siden israelsk etteretning visstnok gav beskjed til scotland yard minutter før aksjonen) bruker religionen til å forsvare sine syke personlige agendaer. Blir kvalm.

 

Dog, overaskende var det nå ikke.

 

EDIT: Når gjør jeg litt antagelser på at det er al quida osom er skyldige, men det ser ikke akkurat ut som en IRA-aksjon.

Endret av smetho
Lenke til kommentar
grovt sett så kan Storbritania takke USA for terrorangrepet.

Enig, samt kjære Tony Blair... jeg er Engelsk selv, og har stor medfølelse for alle som er der borte nå (har blandt annet en del venner i London som jeg er noe bekymret for), men jeg tviler ikke et sekund på at akkurat dette kunne vært unngått om noen hadde brukt litt vett i forbindelse med Irak fiaskoen... er det rart folk er lite glad i USA og Storbritania?

 

"Terroristene" har vel sittet i flere år med akkurat samme følelser som jeg forsøker å ikke gi etter for nå, med andre ord "teppebomb hele området og utrydd skiten en gang for alle"... men vi vet jo at slikt ikke fungerer! Dette er beviset...

 

Uff altså, dette gir en guffen følelse, det skal være sikkert og visst, leste om det først for 5 minutter siden ettersom jeg er på jobb.

Lenke til kommentar
Jeg håper at verden nå snart får opp øynene for den trusselen terrorisme faktisk er og skjønner at man ikke kan velge en fredlig løsning mot den slags syke mennesker.

Det er USAs stadige masing borti Midtøsten som gjør at terroristene klarer å rekruttere flere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...