Gå til innhold

Valve e3 juks


Anbefalte innlegg

Er det flere enn meg som husker de første demonstrasjonene av hvor bra alt med hl2 var? dette har kanskje blitt tatt opp før men alt som hadde med AI å gjøre var bare juks og man vil aldri kunne fine like bra AI på ffullversjonen. Alt var skriptet og hvis personen som demonstrerte ikke skjøt på nøyaktig riktig punkt ville ingen av de spektakulære tingene skjedd. Jeg har selv spilt den versonen og ble jo veldig skuffet da.

 

Kort sakt så har valve jukset og lurt oss alle.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

EA lovet oss en kjempefin enspillerdel i BF2 - det vi fikk var en som var verre enn BFV's enspiller.

 

Sony, under en pressekonferanse som ble holdt ei lita stund etter at PS2 hadde blitt annonsert (annonsert, ikke lansert), sa at grafikken i deres kommende konsoll (altså PS2) kom til å bli akkurat slik grafikken i Toy Story-filmen var.

 

Det finnes også mange andre eksempler. Slik er det bare, trist men sant. De fleste som lager noe stort, hvor forventningene er høye, "må" lyve litt, av en eller annen grunn.

Endret av MeTa][iC
Lenke til kommentar

Når det kommer til HL2 ble jeg litt skuffet. For de viste en film der du kunne skuve bordet til døra og stoppe combinene fra å komme inn men det kunne du ikke i spillet.

 

Men men, innerst inne fikk vi det vi trengte. Et knakende godt spill med en knakende god story og en knakende fengende spill metode.

Lenke til kommentar

Ikke for å skuffe deg metallic. Men nå vil jeg påstå at en del PS2 spill har grafikk som er på høyde med toy story. Ta for eksempel Jak og Daxter serien. Grafikken der er jo nydelig.

 

Jeg antar at du refererer til grafikken når konsollen kom ut. Noe som aldri er topp ytelse av en konsoll.

 

Så når PS3 kommer ut vil det nok sitte mange skuffa folk fremfor HDTVene sine. "Det var ikke det de låvte" Men et par år senere når utviklerne har tynt maskinvaren for det den er god for. Da har mange bare den tanken de hadde første gangen de satte seg ned. Selv om saken er en helt annen der og da.

 

 

OT. Kan være det er mulig med så mye AI i teknologien de har. Men at det er svært få som har maskin god nok til å kjøre det. For det er både vanskelig å programere og kjøre AI.

 

Så vent om et par år. Da vil de kanksje ha kjørt AIen for det den er vært.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...