Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjærlighet ved første blikk?


Anbefalte innlegg

Morn, gutt 17 her.

 

Var på et diskotek for litt siden og fikk øyekontakt med en smellvakker jente. Andre gang jeg så bort på hu og så kikka hu litt tilbake igjen... og sånn fortsatte det. Feige meg spurte aldri om hun ville danse eller lignende. Nå i ettertid kan jeg ikke tenke på annet enn de nydelige øynene :( Tror jeg falt pladask :blush:

 

Men til poenget mitt, tror dere på kjærlighet ved første blikk? Har noen opplevd lignende? Bah, jeg skulle spurt...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror at kjærlighet ved første blikk kan oppstå. Det er blandt annet slik at de 4 første sekundene av et jobbintervju teller mer enn resten. Så hjernen vår lager en mening om folk med en gang, og da kan den vel også bli forelsekt i løpet av 4 sekunder.

Lenke til kommentar

Kjærlighet ved første blikk eksisterer absolutt. Det er bare om å gjøre å få kroppen til å produsere Oxytocin (hormonet bak en forelskelse) raskt nok. Ofte så vil mye bak kjærlighet ved første blikk ligge i det psykiske. Det at man gjenkjenner trekk man vet man liker.

Lenke til kommentar
Og dette tror dere virkelig på? Makan :no:

Når spørst det hvordan man definerer kjærlighet. Men eg tror at det som virkelig menes med dette utrykket ganske enkelt er forelskelse. Og ja, en kan falle for noen rimelig kjapt. Dette har eg ikke opplevde selv, men vet om mange andre som gjør det. Som andre sa, til tider så kan vi bruke utrolig kort tid på å "vurdere" noen.

 

Altså, ingen "ohhh magic loove!" greier dette, er bare psykologi. :shrug:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...