Gå til innhold

Pris på Xbox 360?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
3.000kr, sies det. Det er vel ikke så alt for langt fra hva både Xbox og PS2 lå på da de ble lansert, og er en ganske lommebok-vennlig sum.

vil bare rette på en ting... Ps2 kostet mellom 4000-5000kr Med EN GANG,den kom på markedet,,har kvitteringen :thumbup:

Støtter den, da jeg selv kjøpte den for 4300

Lenke til kommentar
hvordan får de presset prisene så lavt, når den har 3x 3.2 ghz prssesor kjerner? har jo mye mer også, merkelig egenrlig:D

Kjører med tap, og satser på spill, onlinetenester o.l.

De har spesial laget det meste.

 

Men husk at de kjøper STORE kvanta av samma tingen, mye mer enn hva det blir kjøpt av forskjellige PC hardware som vi får kjøpt. Dermed får de prisene presset meget langt ned.

 

De har også antagelser om hvor mange konsoller som blir solgt, og dermed får de vedligeholdt innkjøp av det de trenger overlang tid (husk det er fire år siden Xbox 1 kom ut). Dermed trenger produsentene kun å vedligeholde produksjonen, og de trenger ikke utvikle nye ting får å holde med.

 

Altså de delene som de produserer i dag for Xbox 360, trenger de ikke å endre på på minst 3-4 år. Ett skjermkort som ATI gir ut i dag, så må de komme opp med ett nytt om 1/2 til 1 år får å ikke komme etter i PC industrien. Og det er utviklingen som koster penger, der må de spy inn mye penger og ikke vite om det vil selge.

 

Her har microsoft store ressurser og kompetanse å rutte med, og dermed kan de også spare litt penger. Hvis man skal sammenligne en Xbox 360 med en PC, så ville den kostet 20.000,-, men man ville kun ha solgt maks 100.000,-. 360 vil selge millioner.

 

Jeg regner også med at skjermkortet er ett som slekter VELDIG på ATI sine PC kort, selv om de sier det er spesial laget. Hvem vil vel si at det de kommer med er å få kjøpt andre steder allered?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...