Bruker-33331 Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 (endret) Tror jeg skal bevege meg også kjøre litt trial Må betale lisensen på 1k først Haha: All went to hælvette in a verry krapp turn. Som petter solberg sier Skymarshall's musikk ruler! Endret 16. september 2005 av Bundy
Kenneth Dammyr Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Hmm... Står her med noen fin-fine kyllinglår, men jeg vet ikke hvordan de tilbredes... Koke?
Share the pain Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Hmm... Står her med noen fin-fine kyllinglår, men jeg vet ikke hvordan de tilbredes... Koke? Tja, det bestemmer du vel selv. Hvis du koker fuglen, så må du fjerne huden. Bruk stekeovn!
phax Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 kyllinglår er best stekt. latskapsmetoden for de med god tid: sleng de i stekovnen en 45min. kvikkasmetoden for de med dårlig tid: fres de i stekepanna under lokk i en 10-15min..
Jooakim Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 http://www.dagbladet.no/download/handball.mp3 Faen jeg hater Bredli Ikke pga. det...
Kenneth Dammyr Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Det ble ovnsbakt Men aldri om jeg gidder å vente i 45min.
Demonfudge Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 (endret) Hmm... Står her med noen fin-fine kyllinglår, men jeg vet ikke hvordan de tilbredes... Koke? 3dl olje + hvilket som helst krydder du vil ha. *blande sammen* Pensle på kylinglårene. Stek på 220 grader i hvertfall 25 minutter. Følg med og pass på at de ikke blir brent. Jaja, litt for sent. Nå fikk jeg lyst på kyllinglår selv. Endret 16. september 2005 av Volcov
Kenneth Dammyr Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Det var sånne ferdig-marinerte-stekt-kyllingår. Men det ser ut som de blir bra nå Bare den risen blir ferdig snart...
phax Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 ferdig stekt? da er det jo bare å varme det i to-tre minutter i stekepanna da så er det jo klar til spising..
Shikaru Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Mamma skal lage hjemmelaget tacopizza den smaker 100 ganger så godt som grandis taco
Kenneth Dammyr Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 ferdig stekt? da er det jo bare å varme det i to-tre minutter i stekepanna da så er det jo klar til spising.. Vet da faen jeg, men det ble veldig godt Jævlig artig Raymond-episode nå :!:
svamp Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Nå er jeg i Bodø. Det er kaldt her Har det bra nå, har løpt et løp med tung sekk, spist middag, og sitter nå med en - endelig - PC og forum. PCen er til og med helt ny.
danielsn Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Sånn! Da voknet jeg Skulle ikke ha såvet så lenge, for ellers kunne jeg ha stjelt kenneths kyllinglår
svamp Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Ostekaka: Hvor har du vært? Jeg spiste forresten ostekake i messa på søndag. danielsn: Sove er med O, ikke med Å. Måtte si det én gang, lover at jeg aldri skal si det igjen
cheeplix Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 Ostekaka: Hvor har du vært? Valdres, på klassetur. Sove ute i telt når værgudene hater deg er så om så. Vi fikk da alt; regn, snø, storm, sol og minusgrader.
Daniel Skrevet 16. september 2005 Skrevet 16. september 2005 danielsn: Sove er med O, ikke med Å. Måtte si det én gang, lover at jeg aldri skal si det igjen Og våknet er med å, når vi først skal pirke.
Anbefalte innlegg