Gå til innhold

A380 flyr i morgen...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, Da har det lettet.

Et ganske utrolig fly det der.

En ting er jo størrelsen og plassen, men ikke minst all komforten. Selv øknomiklasse har hver sin 8.4" LCD-skjerm som etter hva jeg forstår skal kunne brukes til å vise TV, film etc.

I tillegg får man internett-tilgang ombord.

 

Hadde vært flott hvis dette flyet kom til fly bortover vesten etterhvert.

Er det sikkert at det un flyr i østen?

Lenke til kommentar

Komforten avhenger litt av hvilket flyselskap som driver det. I alle fall er det vanlig at kunden kan spesifisere egne behov ved flykjøp. Jeg vil tro at enkelte flyselskap velger å gå bort fra komforten som Airbus har vist frem for å få et billigere og lettere fly med plass til flere passasjerer. På samme måte kommer sikkert et eller annet flyselskap til å lage det komfortabelt å fly, men da vil flyturen også koste deretter.

 

Merk at dette er det jeg antar på bakgrunn av andre fly og flyselskaper, jeg har ingen konkret info om A380. Dersom noen har informasjon som viser at det er feil vil jeg sette pris på å bli rettet.

Lenke til kommentar

Etter det jeg har hørt er vil det bli definert tre klasser på A380: First, Business og Economy. Førstnevnte vil få tilgang til bar og tax-free handel, sistnevnte vil få bedre plass til beina og en liten tv-skjerm i tillegg til det vanlige setet. Dette gjelder for 500-seters modellen. En litt mer spartansk 800-setersmodell vil nok gi økonomi-komfort til de fleste.

Lenke til kommentar
1,7 Millliard  :ohmy:

 

Kostet 800 milliard å utvikle. ?

 

Kilde:CNN

og

VG

 

Slår jo Røkke sin ned i støvla iallefall ;)

Hvor du får 800mrd fra er uvisst, men det sier seg vel litt selv at det ikke er riktig. INGEN bruker så mye penger på å utvikle noe. Det riktige tallet, som det står i artikkelen, er 98mrd kr. Noe som også er en god del.

Endret av zimen
Lenke til kommentar

Jeg ser at 43 fly er bestilt til emiratene. Da vil de vel antakelig ha både luksusfly og økonomifly. Er riktig som Feynman sier, at 535 seters utgaven blir med 3 klasser og 800 med kun økonomiklasse. mer eller mindre ihvertfall.

 

Jeg ser at Emiratene slyr til alle de mest sentrale europeiske byene, samt New York, men flyr de kun fra Dubai, ikke mellom disse byene? Paris-New York for eksempel?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+891234

Jeg leste (på db.no) at på innenriksruter i Kina og Japan skal flyet antageligvis ta opp mot 1000 passasjerer.

 

Tenk å skape slike ting, det må være noe for seg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...