Gå til innhold

Lost i Lost


Anbefalte innlegg

Nå har jeg prøvd å følge denne serien, men sitter igjen med følelsen av et stort hype. Irriterende karakterer, seigt hendelsesforløp og kjipe skuespillere er alt jeg ser. Slår meg at denne serien er myntet på unge tenåringsjenter og gamle husmødre. Har som sagt prøvd å gi denne serien en sjanse, men tror jeg gir meg der.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm.... *20 årig gutt/mann, ferdig med videregående, har deltidsjobb og ikke no spesielt mer*

 

Nei, er nok dessverre ingen ung tenåringsjente eller en gammel husmor. Det var jo en liten lettelse. Og en enda større lettelse er det at ikke alle her i verden har samme smak, da ville ting fort bli litt kjedelige.

 

Jeg syns forøvrig Lost er en veldig spennende serie, selv om jeg skjønner godt de som sier det er for langtekkelig og uten at ting skjer. Da vil jeg bare si en ting: sett dere ordentlig inn i handlingen og mysteriene. :thumbup:

Lenke til kommentar

Da er kanskje ikke serien for deg. Er ikke mer å si.

Ingen grunn til å slite seg gjennom den fordi andre synes den er god, og det er absolutt ingen grunn til å gå utifra at den er myntet mot en spesiell gruppe når det er helt klart det mest populære programmet blant HW-folket, med en gjennomsnittsalder på 15-16 og der 98% er gutter.

Lenke til kommentar

jeg synes også det har dabbet av ganske mye. Da jeg begynnte å se, så var jo episode 1 og 2 i ren "24" stil, hvor man holdt pusten og øynene åpne i 45 min i strekk... Men så gikk det nedenom og hjem... ble ikke noe action frem til episode 12-15 og så på episode 20 igjen...

 

Characterne er forsåvidt greie, Sawyer går meg på nervene, samma med han kineseren som ikke kan engelsk :realmad: men likevel...

 

Synes det er fryktelig langtekkelig, og jeg kommer neppe til å få med meg hele neste sesong. Ser ferdig denne sesongen og så er det slutt :p

Lenke til kommentar
Sjarmerende med personer som tror de alltid har rett, og at alle andre alltid har feil  :no:

Hva skal en svare på tullet fra Steffyboy da? Mener vel ikke å sitte med en universell fasit for alle, tilkjennegjorde bare mine betraktninger. Aksepterer at folk liker andre ting en meg, men lurer oppriktig på hva det er som fenger med denne serien. Temaet og storyen er i grunn spennende nok den, men jeg synes den blir ødelagt av alle disse tåpelige karakterene.

Lenke til kommentar

UAM: Du lager en tråd der du sier: Hvordan klarer dere å se forbi drittet, osv osv, som om det er fakta. Du sier karakterene er kjedelig/irriterende/hvadetnåmåttevære som om det er en sannhet, og da er det selvfølge at vi vil reagere.

 

Jeg syns ikke de er irriterende (kanskje Boone til tider), jeg syns de er menneskelig. De representerer hvordan mennesker oppfører seg når de reagerer med en situasjon som sliter sterkt på de.

Jeg syns ikke dialogen er tåpelig, jeg syns ikke serien er kjedelig, og jeg kan oppriktig si at det er mye som fenger ved denne serien, uten at jeg må sitte her og pumpe ut argumenter for å gjøre deg fornøyd, eller overtale deg til å tro at det er en genial serie.

 

Hvis du leter i manualen som fulgte med TVen din vil du finne at to av knappene på fjernkontrollen gjør det mulig å bytte kanal.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...