Gå til innhold

Command & Conquer, Nytt Spill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"...We are very proud to announce that the team that brought you Command & Conquer Red Alert 2, Command & Conquer Yuri's Revenge, and Command & Conquer Generals has officially started work on our next project set in the Red Alert Universe!"

 

Hentet fra: Red Alert 3

 

Yes det er glimrende!!! :w00t:

Lenke til kommentar

Digger bare de spillene der...Håper virkelig det kommer om ikke alt for lenge. Koser meg med Red Alert 2 så lenge. Et av de absolutt beste strategispillene jeg har prøvd. Kan si det slik at spillet har fått en ny renessanse i klassen vår på høyskolen (voksne gutter ja :D ). Begynte med 2 stykk som kjøpte originalen, som forøvrig kan plukkes opp billig på nett, for å spille online. Nå er de fleste gutta i klassen hekta på basillen, skikkelig digg !

Lenke til kommentar

Gleder meg. Det blir nok en CD (eller DVD) å knekke og kaste i søpla i raseri over hvor hardt jeg suger i slike spill, når fienden tar meg bakfra 'round the clock fordi jeg hadde oversett det ørnte totalt åpenbare sikkerhetshullet i forsvaret mitt.

 

Grr.. håper det kommer med en "Newbie forever" mode, da kan kanskje også jeg ha glede av det.

Lenke til kommentar

Generals ZeroHour går de tidligere spillene en høy gang...jeg mener, spill ZeroHour online i et par mnd og gå så tilbake og gjør det samme med noen av de tidligere spillene....er så elendig og kjedelig at en orker ikke mer en to timer, helt absurd dårlig, rett og slett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...