Gå til innhold

Forumets uoffisielle gitar-tråd...


SGE7000

Anbefalte innlegg

Nå har jeg bestemt meg for å investere i en liten kassegitar i en normal prisklasse. Litt for egen del, da jeg liker å kunne spille sanger i en høyere dur uten å bruke capo, og litt for at dama vil lære seg å spille gitar, og den kassegitaren jeg har nå, er for stor for hennes fingre/armer :) Noen som har noen gode tips til hva jeg burde kjøpe?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg skal kjøpe meg ny gitar nå om noen dager.

jeg er tent på denne:

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkod...938&pos=4&tot=6

 

den er jo helt ny, så jeg vet at folk ikke har noen erfaringer med den, men er det noen som har anbefalinger fra andre Dean-gitarer, og synest merket er bra?

vil dere andre anbefale å kjøpe denne?

den skal brukes til metall og rock :woot:

er det noen andre anbefalinger til rundt samme pris?

Lenke til kommentar

hei, jeg lurer på om min crybaby er ødelagt.. den lager kun en høy pipelyd når pedalen er tråkt ned ellers ingen lyd fra gitaren.. noen som har vert borti dette før? i tilfelle, er det verdt å få den reparert eller må jeg punge ut med en ny?

Lenke til kommentar

Har noen sett ''welcome to the jungle''?

 

når The Rock for først gang tar opp to pumphagler og går ut fra muren han sitter bak, kommer det en jævla tøff gitar-solo... noen som kan tabbe denne, eller linke til den? (hva heter den?)

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

på gitarkurset sier læreren at vi til neste gang skal kunne spille en skala fra 3 bånd i 6. streng, til 12 bånd i 1. streng...

jeg sliter med dette... kan noen hjelp meg?

 

og er det noen som har et bilde av hvilken tone hver av notene indikerer? også de som går utenfor de fem linjene... (hjelpelinjer eller hva de heter...)

Endret av Grende
Lenke til kommentar
Prisklasse? Må ha litt meir å gå etter.

Men i den nedre enden av prisskalaen er Ibanez og Takamine bra valg.

8067512[/snapback]

 

I den prisklassen synest jeg at yamaha stiller like godt, om ikke bedre, enn ibanez. Personlig liker jeg veldig godt takamine sine gitarer.

Lenke til kommentar

Har berre prøvd éin akustisk Yamaha i mitt liv, men den var til gjengjeld ganske god. Ville berre ikkje uttale meg om Yamaha sidan eg har prøvd så lite. ;)

Ein ting du på passe på hvi du velger Takamine er å helst få prøve fleire eksemplar av samme gitaren. Eg har vore borti eit par stykker som låt ganske spisst.

Endret av KimNK
Lenke til kommentar

Jepp, men av og til kan det bli litt -for- skarpt og tynt etter mi meining.

Var på tur og prøvde tolvstrengarar i går og prøvde ein Takamiine som låt heilt jævlig (ok, ikkje så dårleg, men ganske tynt og uengasjerande), men den som stod på lageret (samme type gitar) låt mykje bedre. Virkar som om det er ein del slingring i kvaliteten på treverket, men det er òg det einaste eg har å utsette. Resten har dei bra skikk på.

Endret av KimNK
Lenke til kommentar

har en Yamaha CG-90MA. Det er en klassisk akustisk, eneste jeg kan utsette på den er at strengene er (pitte)litt for høye og stemmeskruen til g-strengen er litt slapp (pittelitt). Ellers er den faktisk veldig god, og har en veldig fin lyd. Vet ikke om den kan anbefales til store gitarister, når jeg ikke har prøvd så veldig mange forskjellige akustiske gitarer, men ut fra min erfaring, så vil jeg iallefall anbefalt denne. Finns sikker bedre alternativer til samme pris :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...