Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

post-142997-1198086509_thumb.jpgHer er sporinga mi fra en pakke som jeg har bestilt. Betyr det at de har prøvd og levere den og tatt den med tilbake til Oslo når de ikke fikk tak i meg? De har jo ikke ringt eller noen ting da? virker rat om de skal kjøre helt til Gjøvik fra Oslo med en pakke de prøver og levere og når de ikke får tak i meg ringer de ikke eller noen ting de bare drar tilbake? :hmm:
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da fikk jeg en telefon hjemmefra om at jeg visstnok hadde fått en pakke, så da blir det hagletest på fredag :D

Blir vel til at jeg skyter inn Berettaen min da også, er så my greiere når jeg kan rusle ut i hagen og skyte litt, fremfor å rusle ut i bakgården her i Oslo og erte på meg bekymra naboer og politiets innsatsstyrke :p

Lenke til kommentar
Edit:

 

Glem alt snakket om CA M15A4 & VFC HK416 ;)

 

Jeg har så og si bestemt meg for en VFC Scar Light Gen.III (sort). Noen som har noen erfaringer med denne rifla? Den får uhemmet skryt på samtlige sider jeg har sjekket. Hvor mange fps har den out of the box? Står forskjellig etter hvor du bestiller den... Og hvilket sikte er "best" å bruke på denne? Red dotja, men det finnes jo 7000 forskjellige. Og hvilket batteri anbefales?

 

 

Quoter meg selv i håp om at Gunfreak/Psi og andre som har peiling muligens tar seg tid til å svare :)

Lenke til kommentar

@rødpunkt så kan du sette det akkurat hvor det passer deg fordi det er ingen eyerelif på et rødpunkt. Om det slingrer frem og tilbake (i lengderettning av våpen?) er det bare å stramme til (skruene (som går på tvers) skal vel settes inn i hakkene på risskinnen slik at den bli sittende fast skikkelig fast).

 

@vice reglene er strenge nok, men ikke håndhevingen...

Endret av Pellepirat
Lenke til kommentar
@vice reglene er strenge nok, men ikke håndhevingen...

Slik de er nå er det jo i praksis umulig å håndheve. Jeg synes det kunne vært greit om man faktisk måtte søke politiet om tillatelse for kjøp og import. Våpen som blir tatt på grensa uten slik tilltelse bør beslaglegges og importør evt. bøtelegges.

Selfølgelig vil slike strenge regler også ha negative sider, men det er hvertfall bedre enn et totalforbud som jeg ser for meg er eneste alternativ så lenge det finnes idioter som stadig misbruker dette.

Endret av Vice
Lenke til kommentar

Du MÅ søke tilatelse for salg og import som selger av softguns, men det blir ikke håndhevet skikkelig av noen. Dessuten er det ikke softguns.no og wasteland som er det største problemet, men torgselgere og annet pakk som selger springere. De har ingen tillatelse og selger til alt og alle...

 

Edit: Jeg misforsto hva du mente men forstår nå:) Jeg er helt enig med deg, men det vil kreve alt for mye krefter fra tollmyndighetene og de håndhever ikke tolllovene slik som det er allerede.

Endret av Pellepirat
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...