Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når jeg som kommende førsteårsstudent søker hybel gjennom SiT, så er det vel ikke noe i veien for å bare pøse på med søknader til en god del av studentbyene? Om jeg får tilbud fra ett sted, så bør det funke greit å trekke eventuelle andre søknader? Kan ikke se for meg at en søknad på noen som helst måte skal være bindende/medføre noe betaling, hvis jeg ønsker å takke nei...?

Lenke til kommentar

Hva må man kjøpe inn/ha med seg av ting når man flytter inn på studenhybel?

Man deler jo kjøkken med flere. Har man vannkoker, mikroovn, toastjern, tallerkner, bestikk, glass til felles bruk? Eller er dette noe man må kjøpe selv?

Og når man deler bad og kjøkken, hvem kjøper ting som såpe, vaskemidler, toalettpapir, kjøkkenpapir osv..? Er dette noe man spleiser på?

 

Såpe, dopapir etc. er veldig varierende. Bodde med 4 andre der bare 2 av de kjøpte inn regelmessig til fellesbruket. 3. mann måtte mases på og sistemann kjøpte aldri noe.

Det er ikke godt å si før du ser hva slags folk du ender opp med.

Lenke til kommentar

Klarer virkelig ikke SiT å finne en bedre måte å verifisere at deres beboere faktisk studerer enn å be dem sende inn to skjermbilder av StudWeb? Det må være et helvete å gå gjennom flere tusen mail for å bekrefte at hver enkelt person har betalt semesteravgift og tok mer enn 30 SP i fjor...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

På mailen jeg fikk fra SiT står det følgende:

 

Du vil kun få tilbud om ny kontrakt dersom:

- du har fått godkjent minimum 30 studiepoeng i 2012, eventuelt 15 studiepoeng for høsten 2012 dersom høsten 2012 var ditt første studiesemester.

 

 

Jeg tok 60 stp i Bodø fra høsten 2011 -> våren 2012, og lurte om det er nok å legge ved bevis at jeg har tatt 22.5 stp i Trondheim? Eller må jeg også legge ved bevis for at jeg tok 30 stp i Bodø våren 2012?

Lenke til kommentar

Ang SiTs melding, så gjelder det fornyelse av kontrakt altså, du blir ikke hevet ut om du tok mindre studiepoeng?

 

Jeg er redd jeg har litt mindre i.l.a 2012 enn det jeg skal ha.., iom avbrytelse av fag.. strøk ikke da, bare brøt. Jeg flyttet inn desember-ish. 2011, så derfor litt småbekymret.

 

En del diffus den meldingen fra SiT, og jeg må bare si de bør ordne litt måten de gir ut beskjeder på.

Endret av Callipus
Lenke til kommentar

Noen steder er det mikrobølgeovn, men det meste må kjøpes inn. I kollektiv blir det gjerne til at man kjøper inn noen kjøkkenmaskiner og litt utstyr, og lar alle andre bruke det. Dermed slipper alle å kjøpe alt separat - det er det uansett sjelden plass til. Angående bestikk, tallerkener, glass og så videre så er det vanlig å kjøpe inn selv.

 

Forbruksvarer som såpe og toalettpapir går typisk på rundgang, og så kan man f.eks. pante alle ølflaskene som hoper seg opp for å finansiere deler av det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...