Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Svaret på spørsmålet ditt er at det ikke finnes noe "ingeniørstudiet" (entall). Det er åpenbart at det er en mye større fordel å ha hatt fysikk 2 om du skal gå fysmat enn om du skal gå datateknikk, ikke minst fordi det at du ikke tar fysikk 2 viser at du sannsynligvis ikke har kontroll på eller liker fysikken.

Lenke til kommentar

Noen andre som føler at SiT kafé/storkiosk burde fått litt konkurranse? Maten som selges på storkiosken er jo mildt sagt kjedelig, og kafeene er knapt bedre. Mener ikke at man burde få en McDonald's-filial på Gløshaugen (det ville nok NTNU neppe tillate uansett), men kanskje noe studentdrevet men uavhengig av SiT.

 

Edit: Forøvrig har jeg merket meg at det er én ting alle utvekslingsstudentene jeg har snakket med har klaget på, og det er hvor elendig maten som serveres på campus er.

Ja, i Stavanger får de til mye bedre mat per krone. Hvis jeg har forstått det rett, har SiT gratis strøm og lokaler, og i tillegg momsfritak, så prisene burde egentlig være subsidierte... noe de umulig kan være.

Lenke til kommentar

Har forøvrig merket meg at SiT har økt prisen på brus og flere andre drikkevarer to ganger siden jeg begynte på NTNU for et halvt år siden. I august lå prisen på 18 kroner, så økte de den i oktober eller så til 19 kroner, og i begynnnelsen av dette semesteret til 20 kroner. Prisen på brødmat har også økt minst en gang. Noen ganger lurer jeg på om SiT faktisk jobber for studentenes beste, eller om de i all hemmelighet er et profittdrevet selskap...

Endret av operg
Lenke til kommentar

Bokser og glassflasker er vel tradisjonelt ganske dyrt i forhold til mengde. Det smaker også bedre, siden plast påvirker smaken mens glass ikke gjør det. Jeg vet ikke helt hvordan det er med bokser, men jeg innbiller meg at den største påvirkningen er lukten og følelsen av metall dersom man drikker rett fra boksen.

 

Konklusjon: man betaler for et bedre produkt.

Lenke til kommentar

Vanligvis tenker jeg bare på de sultne barna i Afrika når det gjelder sjokolade og sånt, men på "betal det du vil"-dagen fikk jeg virkelig avsmak. Ut over den åpenbare idiotien ved å gi bort gratis mat fremfor å justere de faste prisene, var det fryktelig usolidarisk å la folk kjøpe 3 pizzaer til 50 øre, spise fire stykker og kaste resten.

Lenke til kommentar

Ah. Fint å vite at den altfor høye husleien min går til noe nyttig. Jeg trodde de brukte det på å isolere boligene skikkelig... Eller nei, det trodde jeg visst ikke, nei.

Som om husleien for studentboliger er altfor høy... Og de pusser opp relativt ofte, det husker jeg fra når jeg bodde på Moholt.

 

Sit bolig er vel i utgangspunktet en annen økonmisk enhet enn sit cafe?

 

AtW

Ja, men in the end...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...