Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Noen som har hatt PSY1050 Personalpsykologi eller KULT2203 Ting, Natur og Tegn ?

 

Har nå meldt meg opp i disse på jakt etter billige studiepoeng i en hektisk høstsemester med UKEverv. Det står mye svada på its learning rundt disse fagene, men lurer på hvordan faget egentlig er satt opp.

 

MÅ man møte opp i kollokviegrupper for å få gå opp til eksamen? Det blir isåfall uaktuelt. Trodde det var mer slik at man kunne gjøre en semesteroppgave for å gå opp til eksamen (MC).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Karinelund er på moholt. Litt bedre standard enn mye på moholt, og du deler fellesarealer med kun én person, men du betaler mer og det er litt utenfor bykjernen.

Magnus den godes gate er små hybler med relativt lav standard og mange på samme kjøkken/bad, men veldig billig og særs god beliggenhet om du går på gløshaugen. Er også veldig godt miljø der.

Klostergata 18 er enten veldig høy standard eller veldig lav (er vel SiT-hybler i 18 og 20, en av dem er kjip, den andre er veldig bra), men beliggenheten er fantastisk om du er sosial av deg, ikke fullt så bra om du setter pris på stillhet. det ligger rett over gata for Samfundet. De jeg kjenner som bor der er ekstremt fornøyde, men en del flytter på grunn av bråk når de blir gamle og grinete.

Lenke til kommentar

Det holder jo å bare velge custom install og instalere på det eksisterende filsystemet. Man slipper å stresse med backup og slikt, og man får alt det gamle i en egen mappestruktur.

 

---

 

Nei. Jeg gidder ikke å gi deg fremgangsmåten med teskje på pm. Du finner alt du trenger å vite i instalasjonsprogrammet, og andre steder på nett.

 

Sett in W7-disk. Start opp fra disk. Velg custom install. Velg partisjon og instaler. Det er sabla enkelt, og klarer du ikke å få til det uten å få hele prosessen inn med teskje så skjønner jeg ikke hva du gjør her i tråden.

 

Det går ann å putte inn cd-en og "bada bing" selv når man har et os instalert fra før.

Endret av Jann - Ove
Lenke til kommentar

Jeg vil anbefale ren installasjon. Å installere oppå eksisterende blir aldri like bra, man får med en del gammel dritt som sinker ned systemet.

 

For meg har det fungert helt OK å kjøre ren installasjon, jeg har ingen erfaringer med å installere oppå eksisterende så kan ikke si noe om den saken.

Lenke til kommentar

Det blir i praksis en clean instalasjon med litt ekstra rot på c-disken. (Program, bruker og systemfiler blir flyttet over til en mappe med gammelt skrot, og påvirker ikke den nye instalasjonen.)

 

Altså ikke noe værre enn hva man kan kvitte seg med ved å slette en mappe og foreta en defragmentasjon.

 

Det er ved oppgradering at man får med mye gammelt skrot som påvirker det nye OS-et.

Endret av Jann - Ove
Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg håper noen her kan svare på dette, blir så forvirret av NTNU sine nettsider og det folk sier til meg.

 

På siv.ing-linjene, er det R1 og R2 (mist karakter 4) og Fysikk 1 som er påkrevd? Er det dette som er det generelle kravet, eller er det krav om Fysikk 2 eller Kjemi 1 også?

 

Av de jeg snakker med er omtrent 50/50 enig om at det er det første, mens de andre varierer mellom fysikk og kjemi. Har sett på sidene til NTNU, men det er noen av linjene der jeg ikke finner fagkravene. Noen jeg møter på mener også at det har pleid å stått feil på sidene deres?

 

Er klar over at det sikkert er noen linjer som krever noe mer, men hva er det som er "standardpakken" alle krever/er anbefalt?

Lenke til kommentar

^

Tusen takk for svar!

Har tenkt litt på Energi&Miljø, og har blandt annet kjemi 1 nå. Har virkelig ikke lyst til å ta kjemi i tredjeklasse og, vil jeg klare meg med kjemi 1 og en av de småkursene i forskjellige fag (jeg mener jeg har lest) de har før studiestart?

 

(Har lyst til å ta engelsk, fysikk og matte i tredje, med kjemi istedenfor engelsk ser jeg for meg det kan bli litt ensformig.)

 

En i klassen mener det er helt unødvendig å ta noe de ikke krever, for "om du skal kunne det, vil de jo lære deg det på skolen". Tror ikke han tar konseptet universitet helt. Kommer sikkert til å slite med nok der oppe, gjelder å minimere det så mye som mulig. :p

Lenke til kommentar

^

Tusen takk for svar!

Har tenkt litt på Energi&Miljø, og har blandt annet kjemi 1 nå.

 

Energi&Miljø het forresten "Sterk strøm" før, men byttet etter ryktene navn blant annet for å tiltrekke seg fler jenter. Nå er det vel 50/50 der ifølge noen 2.klasse emil'ere.

 

Kos deg med kretsteknikken. :tease:

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...