Gå til innhold

Diskuter din Paladin her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herrejemini for en kveld det var i går. Pugga Ramparts med palaen, og ble vel i utgangspunktet med som healer.(holy må vite) Druid joiner, således hunter, priest, rogue og mage.

 

Ikke før vi har kommet inn i instancen blir det klinkende klart at dette blir en lang kveld. Helt uten forvarsel løper roguen frem og sapper, pickpocket og alt roguetullet som han kan finne på. Dette på tross av at ingen har sagt at de var klare, eller at noen roller har blitt tildelt.

 

Wipe 1.

 

Magen disconnecter, med meldingen "soz, dinner". Finner en shadowpriest som vil være med, og etter en liten stund begynner ting å løsne, med meg som tank kommer vi da endelig frem til første bossen. Shadowpriesten pælmer alt hun har etter bossen med resultat at jeg ikke har sjangs til å ta over julinga.

 

Wipe 2.

 

Klarer endelig å ta første bossen uten noe mer dramatikk, og roguen stikker. (selvsagt)

 

Får tak i en druid, heldigvis feral med litt peiling som tar over tankinga. Men det hjelper lite når shadowpriesten LØPER inn i en klynge med 6-7 castere og melee mobs.

 

Wipe 3.

 

Første druiden som vi hadde med går bananas med en eller annen tullespell og drar med seg 5-6 mobs mens vi andre fyller på med mat og drikke. Han viser da så skamløs frekkhet at han begynner å skjelle ut holypriesten med regla "ffs priest heal me dammit!" når hele gruppa klart og tydelig har gitt beskjed om pause.

 

Etter farten på chatten å dømme hadde han også denne regla på macro.

 

Nestenwipe.

 

2. Boss:

 

Går helt fint til bossen uten forvarsel tar tak i healern og slenger henne rundt som en filledukke med det lilla lynet sitt. Nå er det ikke selve spellen som tar livet av henne, men fallet fra circa 2000 meters høyde.

Jeg har ikke sjangs til å holde gruppa i live med så lite mana. Dessuten er det min tur til å bli med på en flytur.

 

Wipe 4.

 

3. Boss:

 

Går litt bedre, men det er så nært et wipe som du kan komme. Det siste jeg rekker før jeg biter støvet er å shielde priesten og lay on hands på tanken. Sammen klarer de takk og lov å senke siste bossen.

 

I ettertid innser jeg at holypriesten må ha vært en av verdens mest tålmodige mennesker på denne jorden. Stor takk til henne ihvertfall.

 

Akk, så fint det skal bli når alle guildies nærmer seg mitt level og vi kan kjøre dungeons sammen. :love:

Lenke til kommentar

Syns pug kan väre morro jeg om du har en instillingen om at de finnes folk som helt enkelt ikke "kan" spille. Ta det bare litt komediskt så går det bedre. Det verste er når de begynner og krangle og folk leaver.

 

Har også en alt mage som jeg spiller litt med, utrolig morro og komme sammen med en paladins som har relativt dårlig gear men spiller bra.

Lenke til kommentar
Gjør alltid pugs eg..Vanlig instancer og hero.. Går jo som oftest bra, men blir litt mer brb, og utskiftninger enn om du har guild folk med.

 

Har til og med gjort et Pug Kara run ;)

9049805[/snapback]

 

Er det en server med mang "imba" folk, blir fort en del PUF kara's, sett endel på min server, men hvor bra det ha gått vet jeg ikke, for jeg har riktignok ikke deltatt enda..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...