Gå til innhold

Den lille Wheel Of Time tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Han er ferdig for lenge sidan, det som gjenstår er (vil eg tru) korrekturlesing og sjølve trykkeprosessen. Får berre håpe innhaldet er betre enn omslaget ...

 

Det der så jo ut som en bok hvor forfatteren kunne vært Frid Ingulstad, den glir glatt inn i kiosk hyllene på Narvesen =D

 

Et lite spørsmål:

 

I bok nummer en så channeler Rand slik at Bela ikke skal bli sliten når de flykter fra trollocsene. Merker han tainten da? Har lurt litt på dette, husker det ikke og lånte boken av en venn.

 

Lenke til kommentar

Masteral:

 

 

Nei, han merker ikkje smitten. Her er det relevante sitatet trur eg:

With all his heart and desperation he silently shouted at Bela to run like the wind, silently tried to will strength into her.
Run!
His skin prickled and his bones felt as if they were freezing, ready to split open.
The Light help her, run!
And Bela ran.

 

Lenke til kommentar

Har lest alle bøkene hittil, og eier alle i hard cover utenom den siste. De første 5-6 bøkene var veldig bra. Masse fart og spenning, og mye nytt som hendte hele tiden, men nå har han dratt den altfor langt.

 

De siste bøkene føles som en dårlig amerikansk såpeopera. Du leser bak på boka: "Egwene sliter i rollen sin som XX, og han har problemer med det og det, osv osv" Så når man har lest ferdig boken har man ikke kommet noe lenger. De sliter fortsatt med det samme.

Det verste var den ene boken, husker ikke handlingen 100% men ingen beveger seg fra stedet dem er på i hele boka.

 

Hater også at det er blitt sånn: "Egwene tok et skritt og tittet ut over landskapet, hun husket at Rand......." Så er det 4 sider med flashbacks, før hun tar et nytt skritt, og enda to sider med flashbacks eller tanker.

 

Perrin er blitt skikkelig pingle foran dama si, og tenker ikke på annet enn henne. Han med sine ulvekrefter ville vært den gærneste av alle. Tarmon Gaidon er snart på vei for faen, men han tar med halve hæren for å lete etter dama si. Bra MANN!

 

Rand driver og har seg med tre forskjellige damer, og det er det livet handler seg om der. I slutten av hver bok dreper han en av de fortapte, som er tilbake i neste bok gjenfødt. Skikkelig bra måte å holde kampen i live i 100 år.

 

Skulle ønske Lan tok og banket litt vett i alle sammen.. Eneste karen jeg elsker i bøkene.

 

Beklager, måtte bare få ut frustrasjonen. Bøkene kunne vært et sann mesterverk hvis han hadde holdt farten oppe i bøkene.

 

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Jeg er enig med deg på noen måter.. Men jeg synes de siste bøkene er kjempe bra! Man får virkelig se noen mykere sider av personene, og ikke bare den harde overflaten de viser midt i serien.

 

Jeg liker også Lan best, men han har jo vist sine mykere sider han og.. Dessuten har jeg begynt å like Perrin mye bedre! (Kanskje fordi jeg er jente?:p)

Uansett, jeg er uenig med deg i nesten alt det der. Bortsettfra at han har dratt det litt langt, for det har han, det er uansett verdt å bruke tiden sin på! :D

Lenke til kommentar

OJ!

 

Så denne tråden på forsiden og det minnet meg på denne serien! Begynte på den for en stund siden, men kom aldri lengre enn bok 5 eller noe slikt. Så da blir det vel mer WoT på meg snart, er bare redd for at jeg har glemt en del fra de første bøkene..

Endret av LienK
Lenke til kommentar
OJ!

 

Så denne tråden på forsiden og det minnet meg på denne serien! Begynte på den for en stund siden, men kom aldri lengre enn bok 5 eller noe slikt. Så da blir det vel mer WoT på meg snart, er bare redd for at jeg har glemt en del fra de første bøkene..

 

Er nok best for deg å fortsette ja, noe må du ha å gjøre når CP har lagt seg dødt...

Lenke til kommentar

Spoilertags lagt til, er ikke alle som har lest disse bøkene og trenger plotpoeng slengt i trynet på de :).

 

Forøvrig har jeg akkurat forhåndsbestillt Paperback av The Gathering Storm, 12 pund på http://www.bookdepository.co.uk/ ferdig levert!

 

EDIT: Orbit-design selvfølgelig. Makan til elendig cover det var på den andre da? De har jo vært gode før..

 

Og når vi er inne på det, så er Mat konge. Punktum finale. Og spesiellt fra vi får se ting fra hans ståsted for første gang - utover fra bok 3 er det vel?

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...