Gå til innhold

Den store Warrior tråden..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Most warrior abilities add a fixed amount of threat when they land successfully. The following table gives the raw values, i.e. before the modifiers from battle stance or defensive stance, and ignores the damage done by the abilities.

 

Sunder Armor............260

 

Heroic Strike 8.........145

 

Heroic Strike 9 (AQ)....175

 

Revenge 5...............315

 

Revenge 6 (AQ)..........355

 

Shield Bash.............180

 

Shield Slam (1.11)......250

 

Thunder Clap............130

 

Demoralizing Shout.......43

 

Battle Shout.............55

 

 

Battle Shout generates 55 threat for each player that is buffed; up to 5 people in your party and their pets, as long as they are on the relevant mob's threat list. For example if you buff a player that is out of combat, no threat is generated. Therefore in a tightly packed group, Battle Shout can rival Sunder Armor for threat, but as a buff the threat is split amongst all the mobs that are aware of you. On the other hand, Demoralizing Shout gives 43 threat to each affected mob. As long as there are 6 or more mobs affected, it will hold aggro as well or better than Sunder Armor.

 

Recently (1.11.x), the behaviour of Taunt has been buffed slightly. It now does three things:

Taunt debuff. The mob is forced to attack you for 3 seconds. Later taunts by other players override this.

You are given threat equal to the mob's previous aggro target, permanently. Importantly, you won't necessarily get as much threat as the highest person on the mob's list, only as much as whoever is currently tanking it.

You gain complete aggro on the mob at the instant you taunt. Usually you would need 10% more threat to gain aggro (see section 3), but a taunt now gives you instant aggro on the mob. Of course if other people are generating significant threat on the mob, they could exceed your threat by more than 10% before the taunt debuff wears off, and will gain aggro as soon as it does. There is no limit to the amount of threat you can gain from Taunt.

 

While Challenging Shout and Mocking Blow have a similar forced attack debuff to Taunt, they do not give the caster threat in the same way as Taunt, just fixed amounts.

 

Jeg fant dette på warrior class forumet på guild siden. Jeg er ikke warrior selv, men tenkte at dette ville hjelpe noen.

6921886[/snapback]

 

ka vil egentlig 260 aggro si? samme som 260 dmg? eller 260 healing? ka er forholdet mellom disse? gir 260 healing mindre aggro enn 260 dmg?

Lenke til kommentar
da er det noe eg seriøst ikke skjønner med dette systemet. hvis det trenger ca 8 demoralyzing shout til å holde aggro fra 1 flash heal, kordan greier eg å holde aggro fra healerene hvis eg kiter på razor fighten?

6928131[/snapback]

 

Om dere bruker kitetaktikken så tar gjerne prestene og bruker bare renew så agroen deles opp over ticks og dere warriors klarer stort sett å ligge høyere på threath skapt.

Lenke til kommentar
Sword spec VS Axe spec:

 

Hva er best!!?

 

har nå dratt fram warrioren min igjen, og digger det. Lvl 60 orc warrior med IBSog 58 blues. Jeg er på leting etter en two handed axe eller et two handed sword. Jeg tar det første jeg finner. har tenkt på

 

Sword: http://thottbot.com/?i=10540 , http://thottbot.com/?i=52161

 

Axe: http://thottbot.com/?i=14268 , http://thottbot.com/?i=51707 (:p)

 

Jeg vil ha Sword spec eller Axe spec så jeg kan få Imp Hamstring som ruler i pvp.

 

Så hva burde jeg gå for? Extra crit eller extra attack?

6922829[/snapback]

 

AR er klasse. Glemmer aldri da jeg som nummer 3/4 på severen fikk den for et år siden eller noen sånnt :)

Lenke til kommentar

På fredag var min lykkeligste dag i wow. Obsedian edged Blade droppet og jeg fikk det:)

 

Jeg har ventet på et stilig 2H epic våpen i snart 1 år. Og helt siden jeg skjønte at 2H sword var veien å gå for min human warrior har jeg ønsket meg dette sverdet. Jeg vet det finnes bedre sverd, men dem har vært og fremdles er urealitisk for meg å få tak på.

 

Det var litt dramatisk når dette sverdet droppet i raidet vårt. Jeg så det droppet og holdt på å besvime. Jeg tapte en roll på detet sverdet mot en annen warrior for ca 1 mnd siden. noen av dere husker kanskje min store skuffelse da..og at jeg hadde planer om å legge wow på hyllen.

 

Denne gangen viste jeg at dem andre warriors i raidet enten hadde mindre dkp enn meg, hadde tilsvarende våpen eller var prot spec. Så jeg fyrte i gang en bid på 150 (jeg hadde 153 dkp) og tenkte jaaaaaaaaaaaaa nå er den min. Så bidder en pala 157. Jeg omtrent skrek på TS at en pala på ingen måte kunne bidde på sverdet så lenge en warrior vil ha det. Og alle i guildet vet hvor mye jeg har ønsket meg dette sverdet og hvor mye jeg vil få ut av dette sverdet i form av dps. Jeg holdt på å få hjertestans når jeg så palaen bydde. Heldigvis sa raidleder (vår MT) at wft? a pala cannot bid on that sword. You guys are suppose to heal! Så han kanselerte byrunden og jeg fikk sverdet for 100dkp. Jeg var så glad at jeg skalv og klarte såvidt å kaste meg på follow slik at jeg kunne være med videre i mc. Senere var jeg helt sjelven og klarte omtrent ikke spille hehe. Heldigvis var raidet over etter 2 wipe på raggy 30 min senere.

 

Jeg satte på en crusader enchant

 

Og til folk over som snakker om utseende på våpen og utstyr. For meg betyr utseende svært mye og nå føler jeg meg endelig som en konge warrior med epic sverd:)

 

Heretter kan jeg kose meg i wow og i raid uten den nervøse følelsen av at pokker og..jeg skulle så gjerne hatt det våpenet han der har (han andre warrioren som vant OEB forrige gang). Nå raider jeg for å hjelpe guildet og for å samle til full might. Har 4 might deler, men for meg så betyr tank gear ikke så mye..jeg byr på det om det dropper, da det gagner guildet at jeg har mest mulig might. Men jeg er dps by heart og tanker bare når jeg må.

 

Beklager at det ble litt mye skriving fra meg, men jeg tror ikke jeg har vært så glad i wow noengang som nå.

Endret av gamer73
Lenke til kommentar

Graulerer da :)

 

 

Slik jeg har forstått er det mest tanking-set-gear som dropper i mc/bwl osv.? slik at man må gå for random gear når det gjelder dps-warriors, correct me if I'm wrong.

 

Men til saken..

 

Jeg har Sword of Omen, Vanquisher's Sword og Whirlwind Axe. Så da er spørsmålet ang. dps, hvilket/hvilken combo av våpnene eller hvilket våpen bør jeg bruke til tanking og vanlig dps og grinde mobs og så videre.

Lenke til kommentar
Graulerer da 

 

 

Slik jeg har forstått er det mest tanking-set-gear som dropper i mc/bwl osv.? slik at man må gå for random gear når det gjelder dps-warriors, correct me if I'm wrong.

 

Men til saken..

 

Jeg har Sword of Omen, Vanquisher's Sword og Whirlwind Axe. Så da er spørsmålet ang. dps, hvilket/hvilken combo av våpnene eller hvilket våpen bør jeg bruke til tanking og vanlig dps og grinde mobs og så videre.

 

Takk:)

 

Jeg kan egentlig kun snakke for MC, men joa..det er stort sett tank gear som dropper for warriors der. Mitt andre dps-gear er items jeg har skaffet meg utenom. ZG rewards, heroism gear, crafted items, darkmoon fairy reward, cenarion circle reward etc...

 

Og til det andre sprøsmålet kan jeg helelr ikek svare helt hehe. Jeg begynte ikke å tenke og skjønte ikke noe om an warriors muligheter før jeg var lvl 60. Og strengt tatt så trengte jeg det heller ikke. Det er bare å komme seg til 60 så fort man kan. Det er da du begynner å gjørne nytte for deg. Lvl før 60 er bare server-fyll:) MEN jeg har hørt at fury dual wield er greit å grinde med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...