Gå til innhold

Tips om hvordan å ha vellykket fest?


Anbefalte innlegg

Skal ha fest nå til Lørdag og har bedt omtrendt 60 stykker, masse fine damer og kule folk, problemet kommer når jeg i dag plutselig fikk angst :dontgetit: , jeg bor nemlig i et rekkehus, (påbygd) er det stort nok? tankene fyker gjennom hodet, hva om ting blir stjelt, hva hvis noen ødelegger ting osv osv... Derfor tenkte jeg at det kansje finnes noen gamle party løver her som har noen tips å dele med meg med tanke på å klare å komme mest mulig vellykket gjennom kvelden uten for mange klager på døra og uten for mye ødelagte ting og tang.

 

Noen som har noen forrykende fortryllende triks som kan hjelpe???

 

Thnx for alle svar !! ! :thumbup:

Endret av ReSSaA
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei! Det der er risky business, men ett par tips:

 

-Inviter kun folk du kjenner, som er til å stole på og kan betale for seg hvis noe går gale.

-Gjør det klart at ingen av de inviterte kan invitere flere igjen, jungeltelegrafen kan gi mange uhøflige, bråkete gjester. Det er lett å ende opp med tredobbelt av antallet inviterte.

-Du og dine beste venner må prøve å holde vakt i døren og nekte innpåslitne fulle folk som du ikke kjenner, adgang.

Lenke til kommentar

Lås rom folk ikke trenger tilgang til, og stapp mammas pyntegjenstander inn i et av de rommene. Ellers trenger du masse sitteplasser, et ok musikkanlegg og vilje til å rydde opp dagen etter. Kanskje litt lurt å si i fra til naboene at du skal ha fest. Da unngår du kanskje noen klager.

Lenke til kommentar

steng/lås av de rommene du ikke vil at folk skal ha tilgang til. vært fast, men bestemt hvis folk gjør noe du ikke vil de skal gjøre..

 

sett på bra musikk og sørk for at folk kanskje kan danse og ha mulighet for å sette seg ned for å snakke også...

 

edit: mye er gjort hvis du lufter kraftog og tar en "grovrydding" før du legger deg.. gjør det veldig mye berde å stå opp dagen etterpå..

Endret av ilpostino
Lenke til kommentar

Masse alkohol og tjukt av damer!!! :woot:

 

neida. en kompis av mag har "ryddemani", når nachpielet begynner å bli litt treigt, setter han alltid i gang med å rydde.... inviter et par sånne folk, så har du en god fest :p

 

Ellers så er det jo alltids muligheter for å leie festlokaler og... men det har en tendens til å bli litt trøbbel hvis du får inn folk av den destruktive typen. de pleier å ha enda mindre respekt for sånne steder enn for private hus.

Lenke til kommentar

ta et eller flere rom i huset ditt og stapp alle tingene du ikke vil at noen ska røre og lås

be mest folk du kan stole på og folk du kjenner...

ikke vær redd for å kaste ut folk eller nekte noen og komme inn

og ikke spill ekstemt høy musikk...

 

avtal gjerne med naboene dine først vis de ikke er noen sure gamle kjærringer

 

ha en nød "plan" vis det kommer snut eller sinte naboer på døra

 

jeg var på fest hos en kar i en bolig blokk og spilte ekstremt høy musikk med mYe bass, men naboene klaga ikke så det gikk fint

Endret av DarkStarr
Lenke til kommentar

Lås inn: pc, skjermer, dvder, spill, penger, småting som koster..

Lei en dør vakt eller flere, alltid noen som du kjenner som har en bror som gjerne står dørvakt for noen hundre lapper..

Alt for fulle folk går ut. Ukjente ber du stikke av. Bråkere går ut..

lås rom osv.. pass på mobiler osv.. så de ikke forsvinner

Lenke til kommentar

1. Gå systematisk gjennom HELE huset og rydd vekk ALT du er redd for. ALT. Sett det inn på et rom som er litt avsides, og LÅS.

2. Få tak i en bråte stoler. Er det ikke stoler setter folk seg på bord/katter/andre festdeltagere/ølkasser/hva man måtte finne på. Sørg også for at det er plass til å danse for de som vil det, og ha det gjerne ekstre ryddig rundt dette området i huset, slik at ikke ting velter.

3. Hvis det er tillatt å røyke, sett frem plenty med askebeger. Du vil ikke ha aske på parketten.

4. Lag en gjesteliste og gjør det jævlig klart at man må stå på gjestelista for å komme inn. Lat i det minste som om du har dørvakt.

5. Sett ut søppelposer og -bøtter rundt forbi. Ølkorker and parkett don't mix up neatly.

6. Sett anlegget slik at ikke alle kan pikse og fikse. Det er ikke så nøye at det vrenger bare man er full nok, dessverre.

7. Varsle naboer om at du skal ha fest, men at du regner med det bare varer så-og-så lenge. De fleste er greie på dette når det ikke skjer hver helg, liksom.

8. Hvis du har noen avholdskompiser, bestikk dem med pizza, brus og potetgull, og få dem til å holde litt øye med ting og tang. Det høres kynisk ut, men de er sikkert glade for å bli invitert på fest, og har som oftest ikke noe i mot å smårydde litt og prate med spyende folk mot litt hyggelige ord og mat og slikt noe. Sørg for at de har det bra, så er det utrolig mye hjelp i gode venner.

9. Gjør det klart hvor dassene er. Ha bøtter på lur rundt forbi, samt klut med klorin og varmt vann, og et håndkle. Det er best å tørke spyet med en gang, selv om det aller beste er å få folk til å spy i bøtter, i dass, eller i hagen.

10. Avslutt festen før det skjer noe alvorlig. Når det er gøy, foreslå å stikke til byen, folk er somoftest med på det da. Det tar uansett tid å få folk ut.

 

Og sist men ikke minst: forsøk å ikke bli totalt drita selv. Gå rundt og hold øye med folk. Det er ditt hus, det er du som bestemmer, og folk tar som oftest ditt parti i sympati for at du er en grei kar og holder fest. Gruppepress stagger selv den villeste bråkmaker!

Lenke til kommentar

Kan hende jeg kommer med tips som er nevnt ovenfor,men dette er hva jeg pleier å gjøre.

 

1.inviter folk du kjenner,eller folk du veit ikke er stress å ha hos deg.

2.rydd bort alt av duker,vaser,ting som er verdifullt,og lås det inn på ett rom,og gjem nøkkelen.

3.ha all slags musikk fremme,kanskje bruke pc'en som anlegg??

4.sett ut poser flere steder i huset,jeg pleier å ha 2 poser på hver side av sofaen,en til søppel,og en til flasker,disse posene fyller jeg under festen,da slipper du å rydde dødsmye dagen derpå,når nervene ikke er på topp.

5.ikke server potegull eller annen snack,det blir mer søl en morro ut av det.

6.ikke ta imot dritt,lager noen faen på din fest,så bruk den personen som først lager faen som ett eksempel på hva som skjer,og kast han på huet å rævva ut,men husk å ikke være så eplekjekk og kontrollerende,det er slitsomt å være på fest hos folk som skal sjefe over alt mulig.

8.Festen blir mye mer morro for deg,hvis du kan ta det med ro :)

 

Lykke til,og drikk med måte

Lenke til kommentar

Hvis du skal ha fest så må du regne med litt ødeleggelser ja :)

 

Eller fyr opp ett skikkelig stort bål og sett opp partytelt rundt! Og så leier du inn DJ med dansegulv og hele pakka :w00t:

 

Her hos oss var det noen som arrangerte fest i en liten fin hytte nede ved stranden. Denne hytten var foreldrenes. Dagen etter så stod det i avisa: "Hytte brant ned til grunnen". Haha :p Ble fest der ja ;) Lurer på hva de sa til foreldrene sine :hmm: "Ehh du mamma, vi hakke no hytte lengre vi!" :innocent:

Endret av Nicklas
Lenke til kommentar
10. Avslutt festen før det skjer noe alvorlig. Når det er gøy, foreslå å stikke til byen, folk er somoftest med på det da. Det tar uansett tid å få folk ut.

Man sier ikke at man har fest hvis man skal på byn. Da kalles det vorspiel. :realmad:

 

EDIT: Og ikke hør på Nicklas han prøver bare å skremme deg tror jeg :p. Det går som regel helt fint bare man har noenlunde kontroll på hvem som kommer.

Endret av lodott
Lenke til kommentar

Betal noen venner et par hundre kroner for å være vakter og ikke drikke denne kvelden, så gir du de en liste over inviterte folk og ber de ikke slippe inn fler enn de som står på listen. I tillegg følger du med litt selv, og hvis noe skulle gå sund skriver du opp navnet på den som ødela det og si at han får betale. Hvis noen blir så fulle at de bare spyr og gjør faenskap, så hiv dem ut. Men hvis det er noen som ødelegger noe med et uhell, ikke hiv dem ut av den grunn. Selv vært der og sagt unnskyld osv, men det virker kanskje ikke helt troverdig når du har drukket en del ;)

Lenke til kommentar

Masse gode råd her ja.

 

Får komme med noen jeg og, føler meg temmelig kvalifisert :yes:

 

1, Ikke drikk deg inn i legoland selv, drikk deg gjerne arti og alt det der, men hvis du slokner har du vel ikke store kontrollen? Vær tilgjengelig og ta affære hvis noen bryter "reglene". Ikke gi unntak.

 

2, Gjør det veldig klart at hvis man ikke er invitert, så kommer man ikke inn. Bruker ofte å ringe folk til meg og spørre om det er greit de tar turen innom, dette synes jeg vanligvis er greit, men jeg får alltid antall og forteller dem at hvis antallet ikke stemmer, så kommer ingen av dem inn. Har ofte fått et nytt antall da :p

 

3, Rydd så godt du kan før partyet, ser det ut som en dass der, så driter folk mer i om de herper noe. Rydd også vekk så å si alt av verdi og ting som kan stjeles. Har dere vinkjeller eller barskap bør dette låses og barrikaderes :p

 

4, Hvis det skulle gå helt ut av kontroll, ikke vær redd for å ringe politiet og forklare dem situasjonen, da sendes en patrulje som tømmer kåken. Bedre det enn at det ødelegges og stjeles for mangfoldige tusen kr. Vært på et par fester der skader har kommet opp i 150.000. Ikke gøy å våkne opp til slikt.

 

5, Hvis politiet dukker opp uinvitert, vær samarbeidsvillig og grei. Bortvis fulle folk som vil diskutere, kanskje du sparer dem for en natt i fyllearresten.

 

6, Har du en eldre fetter el, ta gjerne å snakk med ham om han kan passe stå i døra en stund el. Mye greiere enn å leie inn folk.

 

7, Hvis det er noen som ikke klarer å oppføre seg eller har en dårlig magefølelse for, kast dem ut før de greier å gjøre noe skikkelig faenskap. Selv om det alltid er gøy å se fulle folk som slåss, så er det ikke like gøy når de kaster hverandre rundt i din egen stue. Ta derfor å ro ned folk som begynner å krangle og fortell dem at begge parter blir kastet ut hvis det blir noe bråk.

 

8, Pass på at ikke folk setter fra seg øl oppå forsterker ol, kjedelig når disse velter og renner ned i forsterkeren.

 

9, Fulle folk er alltid sultne, vær forberedt på at de kommer til å prøve å tømme matlageret ditt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...