Gå til innhold

Idol 2005


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817234daf

Dere har vel hørt live musikk før? I forhold til det store stjerner som Gwen Stefani og Pink presterer live, er idol-jentene veldig flinke. Tone er ikke det spor pen, ikke kunne hun finne noe annet enn en gardin å ha på seg i kveld heller. Jeg er enig i at Tone var best i kveld og trodde med sikkerhet hun skulle vinne, men heldigvis for Norges folk ble det Jorun. Pen er hun, talentfull og utstyrt med et vinnende vesen. Så pakk inn reguleringen deres, nerder, for Jorun har nettopp eid Tone...

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar
Merkelig tanke slo meg: Er det noen som faktisk har Kurt/Kjartan/Jorun som sitt Idol? Jeg liker mange artister og band, men det er faktisk veldig få som jeg ser på som idolene mine.

Idol og idol....idol er et vidt begrep. Kan ikke si at noen av dem er idolene mine, men jeg liker Kurt og hører på musikken hans.

Lenke til kommentar

Ingen av dem er fantastisk god å synge, men synes det er mye bedre å høre på tone... Hun synger helt greit og rent uten noe stress.

 

Når Jorun synger derimot, anstrenger hun seg så voldsomt, og forsøker så godt hun kan å synge rent, noe hun overhode ikke klarer å gjøre gjennom en hel sang. Blir bare slitsomt å høre på siden du hele tiden har en følelse av at nå detter hun ut...

 

Konklusjon:

 

Jorun har nok i teorien en bedre stemme, men har problemer med å synge rent og anstrenger seg veldig. Derfor er Tone "favoritten" siden stemmen er helt ok, og hun synger i alle fall rent.

 

Med andre ord: Etter at jorun sin stemme er fikset opp i studio blir det nok bra, men live er utvilsomt Tone best.

 

Uansett, blir nok to stk flopp dette også... :yes: Hvis noen kommer til å gjøre "suksess" etter årets Idol, blir nok det utvilsomt Ali ettersom han er den eneste som faktisk har en litt "interessant" stemme (ikke for meg riktignok).

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar
Merkelig tanke slo meg: Er det noen som faktisk har Kurt/Kjartan/Jorun som sitt Idol? Jeg liker mange artister og band, men det er faktisk veldig få som jeg ser på som idolene mine.

jeg ser ikke på noen musikkere som et idol, men jeg må ærlig innrømme at jeg har stor respekt for kurt som artist. det kan derimot ikke sies om så mange av de andre idol deltakerne..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...