Gå til innhold

Naruto Anime - Spoileradvarsel!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men, lurer på om det faktisk er noen som holder med Sasuke i den fighten der. Oro er selvfølgelig ikke den mest sympatiske karen i universet, men han er iallefall ærlig om at han er en drittsekk, pluss at han er en awesome badguy, men Sasuke som den lille backstabberen han er bryter det han sier og vil bare vise seg som tøffest (og han må jo si ifra om at han ikke liker det oro gjør, for å virke snillere, men han har godtatt det bare for å bli powerfull, han er like ille).

 

En god ende på sasuke konflikten er at Naruto innser at han ikke kan snu han og dreper ham. Det hadde vært mer poetisk enn noe annet, spesielt siden det er blitt altfor gammelt med badguys som blir snille av å få bank av Naruto.

Joda, han backstabber jo Oro men grunnen er jo at han ikke har mer å lære. Grunnen til at han har holdt ut med Oro er jo fordi han vil lære nye "moves" for å kunne drepe broren sin.

Spesielt siden det er blitt altfor gammelt med badguys som blir snille av å få bank av Naruto.

Må si meg enig der ja. Blitt en klisjè.

Endret av Watchmen
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Wow, det er definitivt interessanne ting som skjer nå. Skulle bare ønske det var bedre animasjon. Det er vanskelig å leve seg skikkelig inn i det når karakterene beveger seg rundt omkring som om de har makk i rompa og alt for mye botox i ansiktet.

Lenke til kommentar

hvilken eppisode er nyest atm ??

 

og hvilet fansub crew er de beste for tiden ??

 

jeg har opp til og med 116 noe med horriblesubs (de slutta vist etter 104) og noe med DPAC ?

 

jaja godt og se at de slutter med fillers bare litt igjenn , er på 97atm ;)

Lenke til kommentar

Fillerne slutter vel på 113 eller noe sånt.. Du kan spare deg med å bare se siste halvpart av siste fillerepisode egentlig så har du med deg det som stod i mangaen :) men fillerne er sikkert ikke så ille når man ikke må vente 1 uke mellom hver episode ^^

Endret av Aleksmy!
Lenke til kommentar
så dattebayo har lagt ut karaoken til 116 , er da man ser hvor flinke der er til og subbe kontra alle disse man må leve med i dag .

 

ikke noen som kan anbefale en fansub gruppe som er flinke ?

 

Jeg bruker [Taka] Fansubs, og syns det funker. :)

 

Founded on November 28th, 2008, by Secludedly, [Taka] was intended to keep fansubs alive for the fan-favourite series Naruto Shippuuden after it was dropped by the primary fansub group for the series, Dattebayo. [Taka] was initially formed from members of the NarutoFan forum
Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...