Gå til innhold

Naruto Anime - Spoileradvarsel!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan være enig i at det føles lenge med fortsatt to måneder igjen å vente ja, men jeg syns det er mye bedre å vite at det er to måneder igjen, i stedet for å gå og vente uten å vite noe, og bli skuffet uke etter uke.

7529433[/snapback]

 

Heh, kanskje det.

 

Lurer på hvordan folk hadde reagert hvis de hadde sagt når de starta med fillersa at det ville ta et år til serien kom tilbake til storyen. :hmm:

Lenke til kommentar

Angående fillersenen og alternativet om en pause kanskje ville vært bedre, så kan det se ut til at folkene rett og slett liker å lage meningsløse - men glade ekstraepisoder. For å si det sånn så er det jo ingen som tvinger folket til å se på fillersene. Men for all del, jeg forstår godt at det hadde vært ønskelig at tiden ble brukt på å gjøre de viktige episodene så gode som mulig. Uansett, ingen vet hva som skjer bak kulissene, "fo'real".

Lenke til kommentar

Oo

Spooky, jeg vurderte å ta opp nettopp dette også, men tenkte at det ble for mye. Jeg tror selv at det er et hovedteamet som har jobbet med mainstoryen helt siden fillersene startet. Når jeg kaller det ene mulige teamet "hovedteamet" så kan jeg vel kalle det andre mulige teamet for "amatørteamet" :p

Vellvell, de gjør vel uansett så godt de kan (O RLY?!).

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6
Er det samme teamet som animerer fillerene? Eller sitter samme gjengen og jobber seg i hjel med story settingen OG fillers? For kvaliteten på tegningene i fillerene varierer fra elendig, følelsesløst og ubrukelig.

7537974[/snapback]

Er sikkert de samme folka. Men det er jo ikke rart de er dårligere.

 

Du kan jo f.eks prøve selv å tegne Donald når du har et Donald-blad ved siden av det. Da blir det jo helt likt nesten, men tenk deg at du ikke har noen blader i nærheten og skal tegne, da blir det fort værre.

Så når de ikke har noe manga å tegne etter blir det slik. For det meste så fargelegger de jo bare, og legger til noen bevegelser.

Endret av Slettet-p4PIYwb6
Lenke til kommentar

Jeg personlig tror jobben med å lage fillerne ble gitt til et annent team, som er nærmest litt amatører. Det virker i alle fall slik, når man ser på kvaliteten og tiden som har blitt lagt til i arbeidet.

 

Så jeg tror at det er to forskjellige team som jobber med serien, bare at det ene teamet holder seg til mangaen og tar ting serriøst. Spørsmålet mitt er hvorfor Naruto-folka heiv jobben for fillerne på slike amatører? Fillerne kunne ha vært mye bedre laget, bare synd at de ikke er det...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...