Gå til innhold

Den store ASUS A8N SLI tråden


MrAHB

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

<info>

nyeste versjon av NewCastle er bedre klokker en winnier

jeg fikk 2,7ghz@vcore 1,6 MAX med winni og 3ghz@1,65 med NewCastle testet helt til jeg ikke kom inn i windows mer.

vcorene er satt til max.

</info>

og etter extremt mye om-og-men så klarte jeg og ta en SuperPI test med 3ghz(286X10.5)

screenshot:

superpi.zip

Endret av hotstian
Lenke til kommentar

Jeg har et problem. jeg vet ikke om det er svart på fra før, men jeg spør likevel.

 

Jeg fikk mitt A8N-SLI idag, og installerte straks den nye maskinen med Windows XP x64 beta som jeg hadde lastet ned. Men da windows versionen så ut til å være litt ustabil og den heller ikke ville la meg få bruke det innebygde nettverket på HK'n min, formaterte jeg HDD og skulle til å legge inn en tidligere version av windows XP.

 

Da kom følgende problem opp: Datamaskinen starter, den går helt fram til der den er i ferd med å boot'e fra HDD eller CDROM, men der stopper den og barre en "_" blinker nede i venstre hjørne.

 

Jeg har prøvd med andre HDDer, med forskjellige versioner av Windows, forandret Boot rekkefølge. tatt ut deler og satt de i igjenn, men det ser ikke ut til å funke.

 

En eller annen som har en ide om hva som er galt?

Lenke til kommentar

dere får tilgi min utolmodighet her nå, mene jeg har ikke tid eller lyst til å lese igjennom 64 sider for å prøvew å finne svar på et problem som jeg ikke engang vet om det er svar på i tråden.

 

saken er: en kompis har akkurat montert sammen sin mye maskin med dette asus a8n kortet, problemet er at han har 2*512 ram, mene kortet finner bare 256...ere noen som har peil på om det er en naturlig løsning eller om det er no defekte saker?`

 

resten av hardwaren er: 6800 ultra, 3800+, twinmos ram

 

det har slått meg at det er bare en bios oppdatering som trengs, mene vil bare høre om dere vet noe annet først.

å ta bios oppdatering over fonen til en fyr som aldri har gjordt det før, og som ikke er verdens beste datamekaniker er ikke førstevalget mitt

Lenke til kommentar
saken er: en kompis har akkurat montert sammen sin mye maskin med dette asus a8n kortet, problemet er at han har 2*512 ram, mene kortet finner bare 256...ere noen som har peil på om det er en naturlig løsning eller om det er no defekte saker?`

Om du ser på første side kan du se at biosen kan oppdateres med ett program som er på cden, det med minne var merkelig, men på asus sin side over kortet kan du se på kompatiblitets listen, har du (litt stor) flax kan du finne minne der, og se om du får et svar utifra den.

PS Det er de to blå slottene som skal brukes

Lenke til kommentar
.............formaterte jeg HDD og skulle til å legge inn en tidligere version av windows XP.

Da kom følgende problem opp: Datamaskinen starter, den går helt fram til der den er i ferd med å boot'e fra HDD eller CDROM, men der stopper den og barre en "_" blinker nede i venstre hjørne............

Jeg har aldri hørt om det problemet der før, men hvis partisjonen din er over 130GB kan det være at den tidlige versjonen av xp ikke støtter store harddisker, da må du lage en partisjon som er 120GB eller mindre, resten kan du fikse etter at windows er innstallert, sjekk de sticky'e postene på lagringsformater.

 

EDIT: Bruker du de sorte s-ata portene?

Endret av Kong Basse
Lenke til kommentar

HDDn er på 200gb, men partisjonen er bare på 10gb. Men det er ikke dette som er problemet. problemet er at den stopper like før den er i ferd med å boot'e. den bare står der og blinker _ nede i venstre hjørne. Derfor kan den heller ikke Boot'e fra CDROM, i og med at den ikke kommer så langt.

 

Det rare er jo at datamaksinen fungerte fint helt til jeg tok ut HDD, formaterte den på en annen maskin, og puttet den inn igjenn.

 

Jeg har også testet med en 80gb HDD, men det er ingen forskjell.

Lenke til kommentar

Som tidligere sagt har jeg koblet cpu viften min til en viftestyring og da fikk jeg en feilmelding under oppstart der det stod: CPU fan has failed" Denne meldingen fjernet jeg ved å gjøre en endring i BIOS, men jeg fikk ikke fjernet stemmen som sier "CPU fan has failed". Hvordan fjerner jeg denne stemmen?

Endret av fujifrik
Lenke til kommentar

hey, overklokkingtips til meg?

 

Sitter her med:

 

Athlon 64 3200+ winchester

OCZ 1024MB Dual Channel Gold E.L. (PC-4000 512 x 2 kit (2,5-3-3-8) 500mhz :)

 

er ny innen overklokking siden dette aldri har vore emnet for meg siden eg aldri har hatt utstyr til å drive på med det :)

Lenke til kommentar

Har 2 spørsmål til dere.

 

1. Jeg har TO NCQ Hardisker, kossen kan jeg dobbel kjekke at NCQ faktisk er på, hørte at det var någe jeg måtte gjør for å aktivere dette når jeg hadde dette hovedkorte. Litt kjekt at NCQ funker når jeg først har kjøpt dette.

 

2. Kossen fungerer asus uppdate, er det bare å lukke alle programmer, kjøre asus uppdate så uppdater den til siste bios version?

 

takker for hjelpen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...