Gå til innhold

Screenshots fra spill! (Ingen poster uten bilde)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må klage litt nå - 24\7 er jo en mildt skrevet overdrevet, og det er på langt nær noe selvfølge at de er gode. Og skal det være noe tak i disse skryte bildene av css\bf2 så må det nødt til å være minst 2 spillere på tavlen som viser hentydning til å ha skill, ha bedre ping en 50 og ikke minst gjevne lag.

 

Legger til et bildet til av fra cod2 som har genial grafikk

Endret av simalarion
Lenke til kommentar

var nok desverre ikke noe skryte bilde det der gitt. men skal man legge inn en post her så må man jo ha bilde. jeg tok det første og beste og har ikke peiling på hva jeg legger inn. men den scoren der er bra til og være meg er som regel motsatt.

 

men hva har pingen med skills eller skryting å gjøre. har ikke penger til å betale for noe høyere en 512kbps linje jeg. er bare 15.

 

btw spør en gang til når det gjelder forskjellen på CoD2 og CoD2 big red one. skal kjøpe en av de i morra har ikke råd til begge må betale internetten også.

 

håper ingen tar dette som skryte bilde da

EDIT: ser jeg feil eller er det logitech tastatur som ligger der?

Endret av oddis89
Lenke til kommentar

Om noen husker Ufo enemy unknown så er dette også timebaserte strategi spill som fungerer veldig bra. Kunne nevnt mye men korter det ned til å nevne at her kan du ødlegge alt du ser med våpen (vegger - tak etc) om om du hører noen ser du en rød siluet om hvor ca det høres ut som personen er, med andre ord mange kule detaljer, anbefales!

 

først kom Silent storm - jeg så nå at det haddet kommet et nytt - Hammer and sickle, som du kan laste ned på gamer.no (demo)

 

Det er en helt utrolig spillglede i dette spillet, du må bare bruke tiiid på det + at det er mildt skrevet trøttendet dialoger på den nye demoen (men silent storm haddet tøff handling).

Lenke til kommentar

UFO: Aftershock kom for ikkje så lenge sidan, og her er eit par skjermbilder:

 

*Spoilers*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

post-16386-1133791602_thumb.jpg post-16386-1133791707_thumb.jpg post-16386-1133791740_thumb.jpg

 

Det fyrste bildet visar snipers som passar på kvar sin retning. Neste visar to av tri snipers slått i bakken av ein rakett frå Wargot Power Armour. Hadde ikkje rekna med at den skulle treffe på så langt hold... Siste bildet visar at Cultists ikkje hadde ein god dag i møte med Betty og hennars to MP5... ;)

 

Fleire bilder i denne tråden.

Endret av Slaughter
Lenke til kommentar

er jo ikke sikket skjermkortet ditt klarer å vise "riktig". hadde det sånn på første ringene herre spillet. der kjørte jeg alt på fullt uten at det hakket og aøt så helt fint ut men når jeg fikk et nytt skjermkort da kom det plutselig gress rundt stiene og greier :p

 

DETTE er livet. ligge uten for rekkevide på BF2 og knerte fiendlige soldater single player da. "botene" klatrer jo ikke stiger og kranen jeg er i er før høy til at det derre "air-strike" greiene virker..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...