Gå til innhold

Hvilken skjermkort-produsent foretrekker dere?


Jtand

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan jeg gjør dette altså få tak i et bedre skjermkort hvis jeg legger til de ca 600 kr mer dette kortet koster en det x800 pro kortet ?

 

 

Hei

Torsdag forrige uke sendte jeg mitt defekte Ati x800 Pro kort til MPX c/o Torp Distribusjon AS merket med returnr.Det jeg lurte på er om har dere sendt et nytt kort tilbake , hvis dere ikke har sendt det så kan jeg gjerne legge til en slams med penger og kjøpe et Club3D x800XT Platinum 256MB Skjermkort av dere.

 

Mvh ***** *****

 

EDIT : Hvorfor koster denne: http://www.mpx.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=37144 mindre en denne : http://www.mpx.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=40379 ?

 

Og er det noe forskjell på Ati og Club3d ?

Lenke til kommentar
EDIT : Hvorfor koster denne: http://www.mpx.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=37144 mindre en denne : http://www.mpx.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=40379 ?

 

Og er det noe forskjell på Ati og Club3d ?

Kort fra ATI selv er egentlig ikke beregnet på det norske markedet, men siden det er mangel på raske ATI-kort, har MPX valgt å ta inn rene ATI-kort. Det som er sikkert er at det skjermkortet fra ATI vil være mye mer problemfritt å bruke. Jeg har hatt 4 generasjoner rene ATI-kort, og ingen av dem har hatt problemer. Det har ikke vært bruk for å slå av verken FastWrite eller VPU recover. Tvert imot har jeg hatt nytte av disse funksjonene. Og 1. revisjon av Radeon 9700 Pro skulle ha problemer med AGP8X. Jeg har 1. revisjons Radeon 9700 Pro Build By ATI, og jeg har overhodet ikke hatt problemer med dette skjermkortet, selv om jeg har brukt det på hovedkort hvor det har stått store advarsler mot dette skjermkortet at det kan forårsake lettere ustabilitet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...