Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Dreambox - rikitg å poste her?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har hørt mye om den nye DreamBoxen. Kan noen forklare hva det er fornoe og hva den brukes til ? jeg trodde det var ulovlig, det med at du får inne ALLE tv-kanaler osv.. ? Visste ikke helt hvor jeg skulle poste dette. Håper noen har litt informasjon. ;)

Det er ikke ulovlig med Dreambox så lenge du bruker den med original abbonnement. Kan brukes til å se gratis TV med skifte av original firmware, men det er seff ulovlig.

 

Du får ikke inn alle kanaler. Du må legge inn alternativ software, og da får du endel (igjen:ulovlig). Men ikke alt, som noen tror av en eller annen grunn.

 

MVH

 

TommyL

Lenke til kommentar

syns det er feil og stenge den og,men er vel kanskje ikkje her du får "best" oppsluting og erfaring siden det ikkje er "dedikert" dreambox forum.

personlig så bruker eg DB til veldig mye,har kobla den sammen med mit tråløse nettverk så nå kan eg sitte hvor eg vil og se på tv i lappen toppen,er og mulig til og koble seg remote på (port forward) og sette den til og ta opp diverse ting...er og veldig stabil,bruker min med orginal kort til canaldigital.det er og mulig og bruke orginal kort til viasat på den,vis du skal kjøpe deg ein ny tuner så vil eg anbefale deg og kjøpe dreambox med tanke på kvaliet osv,det er optisk ut og på den og mulighet til og ta opp filmer i HQ som du enten kan ta opp på HD vis du har det i den eller lagre det på nettverke.veldig brukervenlig og,bruker den hjemme som "stue tuner"

her er ein link til og vis du vil ha mere info http://tabascoweb.net/forum/ er og egene kanaler på irc som folk diskuterer det her :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...