Jump to content

TommyL

Medlemmer
 • Content Count

  640
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Må si meg enig med Nizzen her. Sitter akkurat på kanten til en oppgradering, enten til 3900x eller en 5000 serie. Hadde nok ikke gitt mer enn 3000 jeg heller. Men på Finn kan alt skje, så hvem vet.
 2. Så hvorfor trenger hun å trademarke navnet sitt? Hvis saken er viktigst, og penger ikke har noe å si? Greta kulten skjønner jo ingenting, vet vel knapt hva varemerking er. Det er økonomiske grunner selvfølgelig.
 3. https://edition.cnn.com/2020/01/30/us/greta-thunberg-trademark-trnd/index.html Og fremdeles er det noen som tror at dette ikke har noe med penger å gjøre...jaja. Dette sier vel det meste.
 4. Litt av problemet er at unge i dag tror det er en menneskerett å bo i Oslo sentrum. Da blir det dyrt da. Og å skylde på forrige generasjon for dagens boligpriser er forresten helt bak mål. Hva med Oslo Kommune, som overbyr andre med hundretusener i iveren etter å kjøpe sosialboliger? De har en stor del av skylda for Oslo's boligpriser, men det er det ingen som nevner.
 5. Boomerne bygget opp dagens velferdssamfunn, som gjør at utakknemlige millenials kan sitte på telefonene sine til 10k i jakkene sine til 3k, alt finansiert av pappa, og klage på boomerne som ødela verden for dem. For en sprø verden vi lever i.
 6. For første, og sannsynligvis siste gang i mitt liv, er jeg enig med Kari Jaquesson. For en motbydelig liten besserwisser.
 7. Skal sjekke! Oppfattet! Takker for tips! Her var det mye god info!! Tusen takk, skal sjekke litt
 8. Hvem tilbyr dette pr i dag? Jeg hadde håpet at det ble mer som i Sverige, der kan man vel velge mellom flere og tjue tilbydere. Men nettet er vel statlig finansiert der borte, så det blir kanskje annerledes...
 9. Har dessverre ikke det gamle kameraet lenger Det som følger med...er det ikke et 55mm tro? Jeg er så dårlig på dette. Ja, det stemmer. Det er dette objektivet. Når du sier det, så så jeg en stund etter jeg hadde kjøpt det at det var en liten skade på fronten, over glasset. Akkurat som noen hadde mistet det, og det hadde falt på noe skarpt. Ikke lett å se, og ser ubetydelig ut. Men det kan jo godt være at det har skjedd noe der. Så hvis dette objektivet skal være slik som mitt 350D var, så er det åpenbart noe feil. Jeg er på jobb en uke til, så jeg har ikke tilgang til kameraet. Jeg skal forsøke et annet objektiv av samme type når jeg kommer hjem da. Tusen takk for hjelp så langt!! Tommy
 10. Hei! Jeg kjøpte meg en EOS 700D på Finn, med standard linse. Men autofokus er så innmari treg, det tar flere sekunder før den får roet seg, slik at jeg får tatt bilde. Og den høres veldig godt. Jeg har hatt en 350D før, og der var AF superkjapp og nesten lydløs. Er det noen innstillinger jeg kan forsøke, eller kan det være noe feil med linse/kamera? Den skal vel ikke være slik? Kan lite om emnet, pleier å bruke auto, klikke, og thats it...så setter pris på hjelp Mvh Tommy
 11. Aha, jeg ventet en stund, og ga opp og bare spoofet den. Takker for oppklaring.
 12. Ja. Gjør du? Hos meg var den låst til den første MAC adressen linja var koblet på, så den måtte spoofes. Ikke min skyld at du ikke har opplevd dette.
 13. Det er mulig du må spoofe mac adressen til modemet som var koblet der før. Det måtte jeg før jeg fikk nett. Evt kan Telenor resette det for deg.
 14. Du er nok på jakt etter denne. Et rent 4G modem uten routerfunksjonalitet. https://www.netgear.com/home/products/mobile-broadband/lte-modems/LB2120.aspx#tab-features https://www.prisjakt.no/product.php?o=4435226 Du har en med kun en ethernet port også, LB1120, men den finner jeg ikke lenger noe sted.
×
×
 • Create New...