Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Får håpe du kødder.. gadd ikke se hele da det bare ble for tragisk. Motivasjonen din er å trene til en homo fra jersey shore (?)

Hvorfor i all verden skal man ellers trene?

Man mosjonerer for den helsemessige årsaken, trening er for å imponere andre...

 

Du har helt feil, trening er for å imponere deg sev. Og dessuten, om målet hans var å imponere andre tror ikke jeg han lykktes så veldig med det.

Han får seg mer høne enn du klarer å onanere til ;)

 

Kan ikke si jeg bryr meg, de som trener for å få seg dame klarer ikke jeg å ta seriøst.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, vurderer å begynne med et mageprogram de dagene jeg ikke trener. Vil det være noe vits? Trener stronglifts så det er ikke noen dedikerte mageøvelser med. Er ikke ute etter sixpack fordi jeg bulker, men vil være sterkere i magen.

Legg til plankevarianter på slutten av en av/begge øktene.

Lenke til kommentar

Hvis du er redd for å overbelaste korsryggen kommer den ikke til å få mindre juling av frivendinger..

 

Og du kommer til å bruke endel mindre vekter i frivendinger enn i mark, så en fullgod erstatter er den ikke.

Det er en flott øvelse som sagt, men vet ikke hvor godt den passer inn som en erstatter i SL :)

 

Jeg har alltid tenkt at grunnen til at stangroing er med i SL er for å få balanse i øvre del av rygg/bakside skulder, for å balansere mot brystmuskulaturen og fremside skulder, siden programmet har ganske mye press. Skal du kjøre kabelroing ville jeg isåfall kjørt kabelroing med stang mot brystet.

Jeg vil si at frivendinger er langt mindre stressende på korsryggen enn stangroing. Frivendinger går jo godt på øvre rygg, så hva snakker du om? :-)

 

Ingen tvil om at stangroing kan være stressende for korsryggen. Men kabelroing er nok enda mildere :) Frivendinger er en fin øvelse som sagt, men jeg føler hvertfall vendinger er altfor eksplosivt til at man får jeg får knipt sammen skulderbladene som ved roing. Men jeg er ingen ekspert på frivendinger, og frivendinger er vel ikke akkurat noen nybegynnerøvelse heller.

Endret av Kevlar
Lenke til kommentar

Jeg trener selv for å se bra ut, men også for å imponere meg selv så klart.

Men aller mest for å se bra ut! Men likevell, vist jeg noen gang kommer til å få sånn kropp som de gutta i den filmen vil jeg aldri komme til å oppføre meg sånn :p

Vel, det ER jo laga for 4chan da... Ta det med i betraktninga... Mange som er blitt "mad" av han ja :p

Lenke til kommentar

Noen som har forslag til en 3 splitt? etter å ha kjørt 2 splitt 3x uka, med strekt biceps i begge armene, må jeg skifte..

Bryst,biceps.

Skuldre,bein.

Rygg,triceps

 

Funker den :) men hadde vel vært bedre å flyttet biceps til rygg dagen og triceps til bryst dagen da biceps blir kjørt godt gjennom rygg øvelsene, og triceps gjennom bryst :)

Lenke til kommentar

Nå er det vel for å ha nok igjen til de respektive isoleringsøvelsene samt at man da får kontinuerlig trykk på de muskelgruppene...

 

Om man skal kjøre 3 splitten kun 1 gang i uken, ja. Men jeg skal kjøre den 2, da blir biceps kjørt 2 dager på rad :)

Dette er ikke komplisert.

 

Underkropp + mage

Rygg, bakside skuldre, biceps

Bryst, skuldre, triceps

Underkropp + mage

Rygg, bakside skuldre, biceps

Bryst, skuldre, triceps

 

Du kan bytte om på dra og pressøkta dersom du skal ha pause mellom de to bolkene, men overlappen slik den er nå er minimal.

Endret av Discipline
Lenke til kommentar

Bryst,biceps.

Skuldre,bein.

Rygg,triceps

 

Akkurat slik jeg trener nå, prøvde en gang å kjøre biceps med ryggen, men da var det for lite krutt i armene slik at økten ble dårlig.

 

Funker den :) men hadde vel vært bedre å flyttet biceps til rygg dagen og triceps til bryst dagen da biceps blir kjørt godt gjennom rygg øvelsene, og triceps gjennom bryst :)

 

Som jeg sier, av personlig erfaring ville jeg gjort som nevnt over. Da vil du ha en uthvilt arm-muskel å trene og dermed kan du presse enda hardere.

Lenke til kommentar

Etter jeg har trent biceps kjenner jeg bare at den er skikkelig "pumped" og sliten i feste nede ved albuen, ikke noe vondt eller dumt, men er aldri det i hele. Hvis jeg noen gang er støl i bicepsen er det også her jeg kjenner det. Noen som vet hvorfor det er slik? Er akkurat som jeg er svakere i den nederst, føles ut som jeg liksom ikke får trent "resten" av bicepsen da jeg ikke blir noe sliten der, føles ut som den andre delen er sterkere og ikke blir sliten. Gjelder også f.eks nedtrekk og andre ryggøvelser hvor biceps er innblandet.. Har prøvd forskjellig biceps øvelser men er det samme.

Lenke til kommentar

Nja, har også lest at man kun kan trene bicepsen som en muskel, men tror ikke det stemmer. For fokuserte på øvelser som skulle gi mer peak og slik at biceps toppen på en måte syns mer når man flekser bakfra. Noe det ikke gjorde før. Etter en god stund med fokus på det har jeg nå biceps peak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...