Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Et spm, da jeg var på treningssenteret her om dagen (Første gang) Og en eller annen kødd ikke hadde lagt tilbake vektene, måtte jeg ta av alt siden jeg må starte med bare stanga. Var drit rett for at den plustelig skulle tippe til en side for de den var tungere på den ene siden. Hvordan skal man gjøre det? Ta av en og en vekt på hver side?

Lenke til kommentar
Var drit rett for at den plustelig skulle tippe til en side for de den var tungere på den ene siden. Hvordan skal man gjøre det? Ta av en og en vekt på hver side?

 

Olympiastang så skal den tåle 60kg alene på ene siden.

Da går det iallefall bra med annenhver skive så det blir 20-25kg maks i forskjell.

 

 

Hvilke dag det lønner seg? Jeg ville ha valgt en trening uten markløft i.

Lenke til kommentar

Har tenkt å holde meg på det styrkestadiet jeg nå er på, både muskelmasse og muskelstyrke, også fokusere på framgang på kondisjon i stedet. Hvordan treningsprogram vil dere da anbefale for styrke delen? 2 dager styrke holder vell i uken?

 

Tenker jeg kjører 4x4 for kondisjon, men blander det gjerne med litt svømming, sykkling osv. så det ikke blir for ensformig.

 

Fremgang er viktig, enten må du øke repetisjoner, sett eller vekt. Ved å holde sett/repetisjoner oppe og vekt nede, vil du unngå å øke så mye i størrelse. Muskelstyrken vil automatisk komme..

 

Mulig du misforsto, eller så misforsto jeg deg! Skal ikke bli større og sterkere, men bare ha minst mulig styrke økter i uken, men allikavell ikke gå ned i masse og styrke, men beholde den i den grad jeg har nå. Det du sier høres ut som er for å øke muskelstyrke, noe som ikke er målet. ( Er så klart ikke negativt, men må ha minst mulig styrke så jeg får tid til mest mulig kondisjon, har ikke tid til 3 av hver i uken..) Målet er altså bedre kondisjon samtidig som jeg beholder styrken og massen, ikke øker den. Er hvilket styrkeprogram jeg skal bruke jeg lurer på. (Målet skulle gjerne vært mer styrke og bedre kondisjon, men ikke mer masse, men vet jeg ikke har tid til bedre kondisjon og styrke, og da ender det bare med at kondisjon blir nedprioritert, derfor må jeg bare trene nok for å holde massen og styrken)

 

Takk for svar:)

Lenke til kommentar

Hehe, jeg har ikke løpt på kanskje 1 måned, men gleder meg til å ta på meg joggeskoene og løpe :)

 

Og er det ikke på dag 2 det er verst?

 

kommer ann på intensitets nivået ditt. Viss du kjører intervaller f. eks 4x4 så vil du være satans støl i morra. Men viss f,eks tar det piano og kjører en form for gåing/jogging på intervaller så vil du ikke merke noe.

Lenke til kommentar

Savner egentlig å være litt støl og stiv. Merker det om jeg ikke spiser riktig treningsdagen, da er jeg stiv som faen dagen derpå. Har vurdert litt å trene hver dag på hverdagene og ta fri i helgene, men trives egentlig med 3 dager i uka - så holder meg til dette enda ei stund tenker jeg. Lurer bare på om jeg kunne hatt bedre fremgang om jeg hadde trent hver dag, gitt at jeg er restituert til dagen derpå...

 

Skal hoppe inn i treningstøyet nå, var ute på byen igår (var ikke hjemme før 4:15 xD) - men jeg blir sjeldent fyllesyk, så det så  :D

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...