Gå til innhold

Hvorfor i *sensur* ble trådløst tastatur oppfunnet


zulo

Anbefalte innlegg

Eg har hatt mitt trådlause tastatur og mi trådlause mus i 1 1\2 år no, og aldri hatt noko problem, synest det er kjempe eg. Folk klager over dårligare responstid, men eg speler ikkje CS, så det bryr meg fint lite.

 

Har ein fin sak med 4 batteri og ein ladar som eg bruker til musa, mens i tastaturet har eg 2 Duracell-batteri, som eg har hatt så lenge eg kan huske.

 

Men kvifor skulle folk lage ting slik du vil ha det? Eg liker ikkje kabel på tastaturet som så mange andre.

 

gixxerman: Du kan ikkje samanlikne det å ha ein kabel til basestasjonen ståande ved sida av skjermen med å ha 1 kabel til musa og 1 til tastaturet som naturlegvis er til meir irritasjon enn den kabelen frå kabinettet til bordet.

Endret av zeph
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Eneste fornuftige bruksområdet jeg kan se et trådløst tastatur har, er om du har en pc koblet til en lcd/plasmaskjem i stua og sitter i sofaen og skriver..

 

Å ha et trådløst tastatur stasjonært foran skjermen på kontoret er liten vits.

Hvorfor det? Er det liten vits i å redusere ledningjungelen? Er det liten vits i å øke friheten til sittestillnger og posisjoner?

 

Det blir jo heller ikke noe enkelere å rydde skrivebordet, vaske det osv, når man bare kan ta bort tastaturet uten å måtte forholde seg til ledninger? Neida...

Lenke til kommentar
Eneste fornuftige bruksområdet jeg kan se et trådløst tastatur har, er om du har en pc koblet til en lcd/plasmaskjem i stua og sitter i sofaen og skriver..

 

Å ha et trådløst tastatur stasjonært foran skjermen på kontoret er liten vits.

agreed :yes::yes:

 

Trådløst tastatur... skal vi se....... hvorfor kommer jeg aldri til å kjøpe det......

 

1. LAN-party med en kompis for noen år sia......maskinen hans begynner å oppføre seg rart.... alt den gjør er å skrive ccccccccccccccc i ett.

Han formaterer å legger inne windows på nytt. han prøver nye drivere bla bla bla...... Plutselig slutter det........ det viste seg at han fyren to rader bortafor med likt tastatur hadde våkna fra tastatur dvalen med nesa på c-knappen.

 

2. PC er avhengig av kabler....... hvis jeg skal sitte så langt unna pc'en som jeg visstnok skal kunne sitte med et trådløst må jeg bruke skrivstørrelse 72 for å se noe. Hva er vitsen.......???????

 

Nei, Keytronic KT2001 ergoforce..... lenge leve kabelen. :love::love:

Lenke til kommentar

Morsomt innlegg dette må jeg si, husker amiga dagene jeg å hehe gikke en del joysticks da ja. men kjøper man kvalitet så har man somregel mindre trøbbel, mx-700 tastaturene osv er jo knall gode og jeg har aldrig hatt ett eneste problem med det. og duracell batterier varer jo over 6 mnd i det tataturet og jeg bruker det enormt mye siden jeg skriver en del. men om man er litt lur så kjøper man to extra oppladbare batterier å lader de i musen når det trengs verre er det ikke jeg har ikke kjøpt batterier på 2 år nå.

 

verden blir mer å mer trådløs så det er bare å akseptere det folkens :yes:

Lenke til kommentar

Faen, dette er enda en av de dumme emnene hvor de absolutt slenger masse dritt om noe de ikke lier, eller kanskje ting somer for avansert for dem. Det blir som å spørre, hvorfor ble Windows opfunnet? DOS var da så mye mer stabilt.

 

Jeg har et trådløst tastatur som jeg har brukt i snart 6 måneder, og har ikke byttet batterier en gang. På keuboard manageren som fulgte med står det at batteriet er fult. Men musa derimot, den må lades nesten hver uke. Så farlig. :p Men den ble opfunnet for å hindre ledningsrot, noe de faktisk ikke har greid. Man har da ledning til mottageren. Men burde heller plassere små moduler bak kasse som var trådløse. Sliek små bluetooth greier. Dessuten er det behagelig å kunne sitte hvor man vil i rommet og styre musikk og lignedne. Spille kan man og. Dessuten har man ikke en ledning som sitter fast i alt annet.

 

Hvorfor lager amn trådløse telefoner? Med telefon med ledning så slipper man elektroniske forstyrrelser på linja, og kvaliteten er ofte mye dårligere enn på en trådtelefon. Hvorfor lage radio? Signalene som går i kablene til tven er så mye bedre da. [ironi] Hvorfor ha trådløst nettverk? Kabler er mye bedre. Spesilet når man må trekke kabler 10 meter for å få koblet den til. Koblingspunkter og kabler er konge sammen. :) [/ironi]

 

 

efikkan: Du har litt lang signatur :p

Endret av Mixel
Lenke til kommentar

Jeg har også trådløst tastatur. Fikk det i påsken 2003 og har brukt det 3-4 timer hver dag siden. Har ennå ikke byttet batterier. Musa (ikke oppladbar), derimot har jeg skiftet batteri i ca annenhver mnd... IKEAbatteriene er forresten sinnssykt bra... 2kr/stk...

 

Logitech står det på tastatur/mus...

 

Nixon :tease:

Lenke til kommentar

Og dette viser til enda en ulempe, nemlig batterier! ikke nok med at du må kjøpe deg nye batterier, men du må det nesten annenhver uke!

 

hvis du la litt kroner i det, så kjøper man oppladbare batterier, som i utgangspunktet holder lenger, og dessuten bare en engangs investering.. (noen skarve hundrelapper)

Har ikke skiftet batterier i mitt på 1 år :love:

 

EDIT: det er logitech

Endret av haddis
Lenke til kommentar

Jeg har Logitech Cordless Desktop MX, og driten er helt føkka! Musa er ok, det kan jeg være enig i, men tastaturet oppfører seg som en nonne på meskalin.

Plutselig åpner den 40 firefoxer, skriver re15.2 når jeg trykker på connect-knappen, jammer taster, unngår å skrive taster. Sluker batterier.... Det slutter bare å fungere plutselig. Når jeg får Logitech SlimX-tastaturet mitt MED tråd og får beskjeden at man ikke får logitech-tastaturet på garantien, skal jeg HERPE det så jææævlig... Utagere med å la all aggresjonen som har bygd seg opp over LAAANG tid fysisk på hver en plast-del til de er en ugjenkjennelig haug. Så skal jeg senke delene i seljordsvannet og på frøya og sitte hjemme og godte meg

Lenke til kommentar
Ponduz: Mitt logitech Cordless Destop MX og MX 700 funker dritbra. Bortsett fra at jeg fikk dynket den i saft da. Så knappene er seige og funker ikke helt. Men jeg skal vaske det og bruke det på nytt. Så konge tastatur smile.gif
Skal du gi tastaturet ditt en dusj? Litt komfort er alltid bra. (Er du sikker på at tastaturet ditt tålet det??)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...