Gå til innhold

Oss vanedyr imellom


Anbefalte innlegg

Nåja. Jeg har brukt KT1000 i totalt mørke, jeg. Og jeg har ingen problemer med det i det hele tatt, da jeg veldig sjelden ser ned på tastaturet for å se hvilke taster jeg trykker på, da jeg skriver touch, og vet akkurat hvor tastene på tastaturet ligger. Dette tastaturet er kanskje ikke å anbefale hvis man ikke skriver skikkelig touch, men kan man touch, er dette et veldig godt tastatur. Det har stil og.

Hehe, la meg si det på denne måten:

 

Om jeg ikke skriver helt skolelært touch så skriver jeg for det meste uten å se på tastene, men det hender (vi vender, et blad i vår kalender) at jeg må kikke ned på tastene (en av bakdelene med å ikke ha vent seg til uthevningene på f og j) for å få en plass å starte på.

 

Det er da helt klin svarte tastatur er kjipe. Men igjen, jeg klandrer ingen for det at de foretrekker KeyTronic, jeg bare gir et "moderne alternativ" for de som ønsker seg noe som kanskje matcher det nye fancye alu-kabinettet deres, så vel som en slik røver av en ny LCD-skjerm med "sølv"-farge.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden vi alle er på full fart ned stupet så fortsetter jeg litt til..

 

Mitt KT1000 tastatur er 45,5 cm bredt, 17,0 cm dypt og 4,0 cm høyt på toppen av Esc tasten. Den nevnte skjermen er 43,5 cm bred i fronten. Hvor stort (bredt) er KT800 saken?

(selvfølgelig må modellen være KT800, resten betyr jo bare PS2 plugg, _NO_rsk layout og ettellerannet med 05.... M/N KT800PS2NO05) :D

 

EDIT: Ut i fra bildet så er modellen svært lik KT1000, bortsett fra fargen og den evercom labelen.

Endret av hart
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Takk for en veldig morsom artikkel, det var som å høre Andy Rooney! :)

 

I likhet med deg og mange andre irriterer jeg meg grenseløst over at allde fancy ikke-standard knappene som finnes på dagens tastaturer. KT1000 er genialt, bare synd det ikke finnes i trådløs utgave. Selv bruker jeg en gammel versjon av Logitech Cordless Desktop, musa er genial (riktignok ikke optisk, men jeg har aldri hatt problemer med den), men tastaturet knirker noe grusom. Eneste grunnen til at jeg fortsatt bruker det er at det nesten er fritt for jallaknapperdet har bare tre hurtigknapper for www, e-post, og søk, og at det er umulig å finne trådløse tastaturer uten dill-dall.

 

Når det gjelder tatstaurer med ledning er KT1000 uslåelig, men Clas Ohlson har også noen som bare har tre (strømspare)taster ekstra, finnes visst både med USB og PS2.

Lenke til kommentar
hvordan finner jeg ut hvilket tastatur jeg har?

det eneste som står på det er Evercom og Key Tronic..

hadde vært morsomt å vite om jeg hadde et av disse "Lifetime Designer" tastaturene..

dette har iallefall tålt masse..

har blitt åpna flree ganger, måtte fjerne noe på knappene når jeg skulle prøve dvorak, (men pga. moren min ble ikke det noe av etter at hun kom hjem)

 

og kanskje den har litt mer synlig modding i fremtiden også :hmm:

Keytronic og Dvorak... DET er geekings, det.

 

Jeg får vel legge til at jeg selv skriver på Do-vrak nå..

Lenke til kommentar
Jeg får vel legge til at jeg selv skriver på Do-vrak nå..

Dvorak ruler helt til du skal skrive et passord, og bare rører du et qwerty tastatur så må du bruke et par minutter å 'dvorake' deg igjen. Men raskt og smooth går det.

 

EDIT: Og om du har et Mitsumi tastatur, så ikke prøv å flytte rundt på knappene for å gjøre det dvorak, fordi de er forskjellig høyde. Noe jeg fant ut litt for sent.

Endret av Gunnar_
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...