Gå til innhold

SE T630 - tidenes flopp?


Anbefalte innlegg

Må vel si min mening om T630 jeg også..

 

Personlig synes jeg det er en kjempeflott telefon (fortsatt), for de som ikke kun prioriterer kamera og sånt dilldall (Jeg har et Ixus500 til bilder, og en iPod Mini for musikk, takk).

 

Det er en veldig komptakt telefon med mye funksjoner og svært bra batteritid i forhold til de fleste andre merker på dette prisnivået. I tillegg vil jeg påstå at kvalitetsfølelsen over T630 er mye bedre enn noen Nokia telefon jeg har hatt/prøvd (8210, 8850, 3330, 6100, 7210, 6600, 7610).

 

I tillegg synes jeg den hvite har et veldig pent design. Den sorte derimot er rett og slett stygg.

 

Skal en sammenligne bilder av Nokia 6600 mot en SE telefon, er vel det rett og sammenligne den mot en telefon i noenlunde samme prisklasse, nemlig K700i (som faktisk er billigere enn 6600, 2849,- hos Elkjøp). Og hvilken telefon som vinner i den testen er vel soleklart.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Må si meg enig med dere.. T630 er oppskrytt!! :thumbdown:

hehe. Det er mer forståelig hvis k500i blir en like stor suksess, for å si det sånn. Kameraet til t610 var jo dårlig den gang det kom ut.. Den gangen SE enda ikke hadde fått dreisen på mobilkamera :p

 

Tror vi skal legge t6**-serien på hylla for godt. Det synes jeg også SE skal gjøre.

Lenke til kommentar
Designet er grunn nokk for min del til aldri å røre SE telefoner..

Mere kjedelig design skal du pinade lete lenge etter.

Men det er jo mere smak og behag så..

Så du synes Nokia 6600 har et penere design? :!:

 

Det må vel være tidenes styggeste telefon. Og ja, jeg skjemmes over at jeg har hatt en selv!..

 

Og si at SE har dårlig design på sine telefoner er vel noe merkelig, siden de faktisk er en av de flinkeste til og designe pene telefoner synes jeg.. Se bare på K700i og S700i. Så tar du deg en titt på Nokia 6230 og 6670.

Lenke til kommentar
Skal en sammenligne bilder av Nokia 6600 mot en SE telefon, er vel det rett og sammenligne den mot en telefon i noenlunde samme prisklasse, nemlig K700i (som faktisk er billigere enn 6600, 2849,- hos Elkjøp).

Som jeg nevnte var ikke 6600 poenget her. Hvilken som helst VGA telefon tar like "bra" bilder som 6600 - mange av dem ligger i en priklasse langt under T630.

 

Vi må plassere T630 i prisklassen rundt 2000 kr.

Lenke til kommentar

Da stiller jeg det egentlige spørsmålet her...hvilke ANDRE telefoner tilbyr det T630 gjør for 799,-?

 

Kamera, bluetooth, lys skarp tft-skjerm, god kalender, gode taster, en rimelig stor haug ekstra funksjoner, enkelt men fint design, og ikke noe særlig til plastikkfølelse over telefon.

 

Er det noen telefoner som er inærheten av å tilby dette til under 1000,- med kontantkort?

 

Er det noen telefoner som er i nærheten av å tilby det samme i prisklassen 2000 og nedover?

 

EDIT; Eller opp til 2500?

 

Samsung har X600, som har bedre kamera, men dårligere skjer, batterilevetid og en generell stor mangel på funksjoner.

 

Siemens har CX65 = Plastikk el grande, jeg får fnatt av å prøve å bruke den telefonen. Skjerm, kamera og mengden dilldall som er inne i telefonen er bedre, men utseende, mangel på bluetooth og mye krasj i følge kundene mine gjør at jeg ikke liker den.

 

Nokia har 6610i, med like dårlig kamera, mindre og svakere skjerm og enda færre funksjoner, ei heller bluetooth. Alternativt 3220, som har tft-skjerm og 0.3 mpix kamera, men kun 1MB minne og generellt et fjortisspreget utseende.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar
Designet er grunn nokk for min del til aldri å røre SE telefoner..

Mere kjedelig design skal du pinade lete lenge etter.

Men det er jo mere smak og behag så..

Så du synes Nokia 6600 har et penere design? :!:

 

Det må vel være tidenes styggeste telefon. Og ja, jeg skjemmes over at jeg har hatt en selv!..

 

Og si at SE har dårlig design på sine telefoner er vel noe merkelig, siden de faktisk er en av de flinkeste til og designe pene telefoner synes jeg.. Se bare på K700i og S700i. Så tar du deg en titt på Nokia 6230 og 6670.

For å si det sånn.. 6230 er det få andre telefoner som kan måle seg i design.

Men å diskutere design er en veldig vanskelig ting, siden det er så individuelt K700 er ikke så forskjellig i fra T610/630 S700 er bedre ja, men k700 er like ille som de andre.

Men det er bare min mening

Lenke til kommentar
Haha, nå får du gi deg :)

 

Slår tilbake fordi en person ikke liker en mobil du liker.

 

Hvis du har noe i mot SX1 kan du alltids lage en ny post, med velbegrunnede argumenter, i likhet med GeeZuZz, istedetfor å bare gå off-topic i denne posten.

Bare slapp av.

La oss se hva som står skrevet i overskriften på tråden:

"T630 - Tidenes flopp?"

 

Da nevner jeg SX1 som et eksempel. En mobil som var leeeenge ventet, sterkt forsinket, og likevel ankom butikkene full av feil og en bedreten byggekvalitet. MEn, greit, vil dere ikke ha eksempler på andre mobiler som ikke helt har levd opp til forventningene, er det bare å se bort fra innlegget mitt... Beklager så mye

Lenke til kommentar

Telefonen er en flopp, for dem som har hørt så voldsomt mye bra om den, lest at den har vunnet alle mulige tester, og at på til blitt kåret til "verdens beste mobil". Dermed var den en flopp for meg, da min snart to år gamle Nokia 3650 knuser den på alle punkter, utenom design.

 

Jeg sier ikke at mobilen er noe dritt, punktum. Jeg sier bare at i forhold til all den skryten den mobilen får, så bør den absolutt være bedre enn det den er.

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar

En finfin brukertest Lurifaksen; den burde kanskje høre med i "lesertester". (Moderatorer/admins; hint hint...)

-

Ser foresten hva du skriver om temaet; men alikevel synes jeg at det blir litt feil å kalle den "tidenes flopp". Den er oppskrytt; ja, men det finnes mange, mange; Mange dårligere telefoner enn t630 ;)

Men uansett skaper overskriften litt ekstra leselyst da, selv om den sender litt tankter til en oppblåst overskrift fra diverse tabloidaviser...:p

Edit:

Æsj, så hadde "gode gamle" GeeZuZz skifta navn til Lurifaksen, noe som jeg selvsagt ikke merka...

Endret av Remerser
Lenke til kommentar

Remerser: Ja, jeg byttet nick "midt i" denne tråden, så litt av sitatene har det gamle nicket... :)

 

Tidenes flopp er den nok ikke. Det var en overdrivelse. Var litt ekstra irritert med en gang - og overskriften ble litt mer interessant på den måten :p

 

Rexton: Tja, i design tenkte jeg litt på størrelse og vekt også. 3650 forblir nok litt større og tyngre enn t630 uansett farge ;)

Lenke til kommentar

Å kalle T630 for flopp er idioti. Skjønner at Nokia og Siemens-tilhengere føler seg truet av SE for øyeblikket, men å hevne seg på gode gamle T630 er vel litt teit? :D:D T630 er en genial telefon, med de funksjoner folk flest trenger.

 

Hvis man skal snakke om tidenes flopp, blir det vel Nokias N-gage?

Lenke til kommentar

Til dere som lurer på hvilken telefon som gir mer for pengene enn SE T630, da er svaret Siemens C65. Den slår nemlig T630 på flere punkter bl.a. kamera, minnekapasitet, batterilevetid og ikke minst pris.

 

Du får den for 699kr med 100kr i ringetid.

 

Når det gjelder selve T630'n, så er mitt innspill at joysticken er elendig på den. Den henger seg opp rett som det er, samme med T610 sin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...