Gå til innhold

VGA Silencer og ramsinks?


dnivie

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som har erfaringer med denne?:

http://www.mamut.com/3dfxcool/subdet539.htm

 

Da får jeg plass til ramsinks.

 

XenZor: mine ramsinks er ikke så høye. Men det virker likevel trangt.

Tror ikke ytelsen på den kjøleren er så bra som på VGA silencer. Dersom du kan ta av de minnekjølerene du har, kan du kappe dem litt. Det er litt plass mellom VGA silenceren og minnet. Hvor mye det er husker jeg ikke, men lave ramsinks er det plass til.

 

 

 

XenZor

Lenke til kommentar

Ah, sorry, jeg la ikke merke til at du hadde 9800PRO. NV1 og ATI 1 (som du trenger) mangler begge ram-kjøling da de er laget for å passe på svært mange skjermkort fra hver av produsentene. Hadde du hatt 256MB versjonen av 9800 eller 9800XT så hadde du fått ramkjøling da du måtte valgt ATI 3 modellen.

 

En mulighet du har er jo å kjøpe ATI 3- modellen og håpe og be om at den er mulig å modde for å passe på skjermkortet ditt.

 

Hvis du ønsker å finne ut nærmere om saken så anbefaler jeg deg å gjøre litt research. Det er mange tester der ute. Google er din venn!

Endret av Corleone
Lenke til kommentar

Jeg fikk meg akkurat Arctic Cooling VGA Silencer Rev. 3 (altså den gamle). Har et Sapphire Radeon 9600XT Fireblade. Kjøler ikke denne kjøleren minnet? I så fall klokker jeg litt ned på minnet, og prøver meg på mer på core. Sliter litt med artifacts i 3DMark, og lurer på om det er minnet som gjør det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...