Jump to content

reeeeg

Medlemmer
 • Content Count

  1022
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About reeeeg

 • Birthday 05/05/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Detta ser ut til å ha funka helt knirkefritt for meg og, med Telenor selvfølgelig. Idiotsikkert opplegg.
 2. Ser ekstremt interessant ut denne her. Forhåndsbestilling vurderes sterkt. Når er den ventet i butikk?
 3. Hei! Jeg tenkte å gå til innkjøp av ny bærbar nå i januar, siden tilbudene er mange og økonomien er brukbar. Jeg driver en del med studioarbeid på PC, og merker at min mer og mer utstrakte bruk av softsynther og effekter gjør at min nåværende Multicom-bærbar begynner å skrante. Hva spesifikasjoner på den nye maskinen angår, så tenkte jeg 15" skjerm, minimum 4GB minne og en god tokjerneprosessor. I tillegg kan det være fint med et dedikert skjermkort, da jeg også liker å spille litt. Batteritid er ikke så viktig, men den bør helst være relativt stillegående. Med ca. 6000,- kroner å rutte med får jeg jo ikke all verden, men kom med de forslag dere mener er mest for penga! På forhånd, takk! - reggie
 4. Det ble visst bestilling i dag! Tenkte det var like greit å gjøre det nå.. Fant denne, som har eksakt samme spesifikasjoner som jeg ville valgt selv, men til en lavere pris som demovare: http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:10525011 Gleder meg til å motta!
 5. Bestiller Multicom Compal IFL91 denne uken. Trenger jeg Windows Vista 64- eller 32-bits til en Intel® Core™2 Duo T7300 prosessor?
 6. Den maskinen fra Multicom så jo helt super ut! Multicom Compal IFL91 15.4" - INTEL Core 2 Duo Mobile T7300 2.00GHZ 4MB - 2GB DDR-2 minne 667MHz (2x1GB) - 100GB SATA 7200RPM 2.5" - Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100, 256MB delt minne - DVD±RW DL (double layer) brenner - 3-i-1 kortleser (SD/MMC/MS) - 6 cellers batteri 7200mAh, ca 3,5 timer Total pris 7 987,-
 7. Oi! Det hadde jeg ikke merka. Litt av greia med å kjøpe hp-maskinen var jo å få Intel-prosessor.. Da blir det vel sammenligning mellom denne HP-maskinen og den nevnte Acer-maskinen som er linket til over. Begge er vel egentlig gode valg.
 8. det er vel den som brukes som åpningslåt før tippeligakamper?
 9. Men er det virkelig verdt 1500,- for den endringen i ytelse? Og hva er så mye bedre i Acer-maskinen? EDIT: ser skjermkortet er bedre og harddisken litt større. men ellers er vel ikke forskjellen så stor?
 10. Jeg driver og leter etter ny maskin, og fant en interessant modell da jeg var i Kristiansand nylig. Jeg driver mye med musikkproduksjon, og maskinen skal altså primært brukes som studiopc. I tillegg blir det skolearbeid og msn og sånt, men det takler jo en studiomaskin HP Pavilion dv6525 ser jo ut til å være helt utrolig mtp pris/ytelse? Jeg tenkte å bruke rundt 8k, men ut ifra mine (manglende) kunnskaper er jo denne minst like god som f.eks Acer Aspire 5104 WLMi? Hva tror dere? Og har dere eventuelt andre forslag? Takk for all hjelp EDIT: Skjermkort bryr jeg meg ikke om!
 11. hva skjedde med å grave frem slikt selv? jeg har funnet alle trommelydene på gamle skiver, og har ingen problem med å få de lydene jeg ønsker.. jeg mener det å grave frem ting selv er mye av greia med å lage hiphop/rnb
 12. Har lett litt mer, tenker mer på enten HHXplosion (16") og Istanbul Constantinople 16" Dark Crash.. Får 20% på Istanbul, så det er ganske fristende.
 13. Jeg lurer på å kjøpe meg en crash.. Jeg spiller både i større og mindre besetninger, mest rettet mot jazz og funk. Fra før har jeg en 18" crash og en 10" splash, og sikler litt på en 16" Sabian AAX Plosion crash. Noen som har noen erfaringer? Eventuelt andre anbefalinger? Er ute etter en cymbal som låter tøft og litt 'skittent', uten å bli for mørk. Skal legge seg fint mellom splashen og crashen jeg allerede har lydmessig.
×
×
 • Create New...