Gå til innhold

Har noen prøvd Rome total-War ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

R:TW er enormt bra. Sinnsykt tøft å se på når du sender en flokk elefanter gjennom en horde infantry. Det er en av de virkelig store tingene med dette spillet er antallet units du ser på slagmarka og AI`en på dem når de denger hverandre. Å så er det ikke bare å sende på alt du har hvis du ser de står der. Da oppdager du fort at hæren din ikke er så stor å mektig som du kanskje trodde den var. Her må du planlegge hvor de forskjellige troppene skal angripe osv. F.eks. så sender du ikke et cavalry front mot front med motsanderens spearmenn. Da er du ferdi mann. Men du tar istedenfor å sender en tropp med vanlig infantry som f.eks. Hastati og avleder spearmennene mens du sender cavalriet på siden av spearmennene som er travelt opptatt med infantriet ditt og flanker dem. Cavalry er enormt effektivt på flanking og "backstabbing".

 

HELT ENORMT! ! :dribble::thumbup:

Lenke til kommentar
Morsomt er det, men jeg tror det er et spill man fort går lei av. (Snakker av erfaring fra Medieval: TW)

Ikke helt enig :) Tror Rome har en potensielt lengre levetid enn de to tidligere spillene. Det er jo en del nye konsepter her (faktisk arme-bevegelse etc) som gir spillet en flere strategiske muligheter.

 

Eneste jeg savner er multiplayer på kampanjedelen. Kan ikke tenke meg hvem som vil ha tid tilå spille et fullt spill der, dog :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...