Gå til innhold

nye sony psp imponerer


Enceladus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den er no begynt å bli litt gammel den filmen, men eg gleder meg sinnsjukt.. mp3, gps, filmer med betre kvalitet en dvd + supre speletittler!!! grunnen til at eg heller vil ha denne en nintendo ds er pågrunn av granturismo 4, metalgear + mangen andre spel som kunn kjem på ps. :)

Lenke til kommentar
Dere er klar over at det kun er en video som ble spillt på de pspene?

 

Dessuten er den jo enorm, selv om den knuser DS på grafikk etc er den jo ikke noe man tar meg seg i lomma for å spille på bussen etc.

er ikkje en video nei.. ser du ikkje at han styrer snake i metalgear eit øyeblikk ;) Eg tar den gjerne me meg på bussen for å spele

Endret av cell
Lenke til kommentar

Visst ser PSP stilig ut, og flere interessante spill kommer, men jeg gleder meg helt klart mest til Nintendo DS. PSP kommer kanskje til å kunne hoste opp fetere grafikk, men hva så? DS åpner nye dører hva gameplay angår. DS kan gi oss noe nytt. Trykkfølsom skjerm muliggjør at du for eksempel kan få opp kontrollpanel til et kjøretøy med knapper du kan bruke. Gameplay > alt, og enn så lenge har jeg ikke sett noe som tilsier at PSP slår DS på det punktet. Men, tiden vil vise. Skal mye til for at jeg ikke må ha begge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...