Gå til innhold

Perverst dataspill sjokkerer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hihi "perverst"!

Når skal almennheten få inn i nøtta at spill ikke påvirker oss..

Hadde spill påvirket oss ville majoriteten av min genrasjon oppholde seg på mørke plasser med høy dunk dunk musikk, og jakte rundt etter små "pille-lignende" objekter og se spøkelser farte rundt dem.... vent nå litt... :p

Lenke til kommentar
hehe, morsom artikkel. Syns ikke vold med så dårlig grafikk kan regnes som påvirkende. Ihvertfall ikke i våre grafikk-dager.

 

off-topic: Finnes Doom1 eller/og Doom2 som abandonware?? det er jo såppass gammelt at det burde være på tide. og er det dessuten noen som helst mulighet å kjøre disse spillene i XP? Jeg skulle så gjerne ha prøvd Duke Nukem, Wolfenstein, Doom og andre gamle go´spill nå. Hvilke muligheter har jeg?

 

jeg har sjekket abandonware-sider, men de få spillene som er interessante der, funker ikke i Windows XP.

 

PS: for de som ikke vet, er abandonware så gammel software, at det nå er gratis. Ikke no ulovlig pirat-henvisninger her.

 

 

Edit: Fløtepuding: greitgreitgreit, bare spurte om det var slik at noen av disse spillene nå var abandonware. jeg vet utmerket godt at dette er legendariske spill, og tenkte at de sannsynligvis var i salg ennå. Men hvis jeg kjøper f.eks Doom1, vil det funke til Windows XP da?

Shareware av Doom på www.dosgames.com. Funker i min XP. Skal sies at min GeForve 4200 ikke liker Doom like godt som ATi 3D Rage som jeg har på den andre PC-en. Trodde først det var grafikkmotoren, fordi jeg kjører Final Doom glatt, men dere kan tro jeg ble overrasket når den tregeste PC-en dro Doom best!

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Beklager å gjenopplive denne tråden så lenge etterpå, men det virker som om mange kunne tenke seg å børste støvet av doom igjen.

 

Da vil jeg anbefale http://www.doomsdayhq.com/ Last ned doomsday applikasjonen, samt modellpakka (hvis ikke du syns 2d sprites er kult) og frag i vei! Du må bare ha .wad filene fra originale doom1 eller 2 (shareware doom1 følger med).

 

Jeg synes det var minst like gøy som i gamle dager! Og dessuten er grafikken digg!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 5 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...