Gå til innhold

Duron VS Celeron


Silentperv

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er du sikker? hørtes litt merkelig ut men. Trodde ikke celeron skulle suge så jævlig. for duron i seg selv er jo og ganske sugent

ja..jeg leste en test på dette for ikke så alt for lenge siden. Og duron 1.6 banka en celeron på over 2ghz.. Prøvde å finne igjen denne testen, men leiter fortsatt.

 

Uansett.. Dersom det er kun 1.2 duron og 2.4 celeron det står om i dette tilfellet er det ikke noe tvil om at celeron er raskere. Men jeg ville da ikke hatt noen av delene, da en skikkelig xp prosessor ikke ligger langt unna disse i pris.

Endret av Zamoht
Lenke til kommentar
Er du sikker? hørtes litt merkelig ut men. Trodde ikke celeron skulle suge så jævlig. for duron i seg selv er jo og ganske sugent

Tro meg, Celeron suger heftig. Men sats heller på en billig XP2500+ Barton. de er veldig billige nå. Et ok socket A hovedkortet koster nesten ingenting for tiden.

Endret av lavizh
Lenke til kommentar
Duron er da ikke noe sugen prosessor, den holdt seg jo _lenge_ på markedet, og er vel en av de mest overklokkingsvennlige prosessorene man kan få tak i. Synes å huske at hardware.no overklokket en Duron over 50%!

Mer faktisk, på et A7N8X dl med vannkjøling klokka jeg en 1.4GHz Duron til over 2.4GHz, altså en økning på over 70%.

Lenke til kommentar

Greia er at jeg har Duron cpuen og orker egentlig ikke å bruke mer peng på en ny pc. Den skal kun brukes til nett , spill og msn. De spillene jeg kan finne på å spille er dod , gta:vc og lignende.

 

Har venner som fint har spilt Gta:vc på en duron 1300.

Har allerede låst opp mulit med blyant trikset. Er det noen som vet ca hvor langt 1200 klokker ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...