Gå til innhold

Hjelp..har fått Far Cry på DVD-ROM!


Anbefalte innlegg

Hm, jeg som trodde det ble standard for flere år siden?

 

Når det gjelder det å slippe å bytte disker under installasjon, skal man nok ikke glede seg for meget. Myst IV vil komme på 4 DVDer, så da er det tilbake til det gamle... (Men så får vi håpe opplevelsen blir verdt den lille innsatsen, da.)

 

Og, i fare for å være litt skadefro, hva trodde trådstarter egentlig, da han så det stod PC DVD-ROM på pakken? Eller kikket han ikke etter? :) ...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og, i fare for å være litt skadefro, hva trodde trådstarter egentlig, da han så det stod PC DVD-ROM på pakken? Eller kikket han ikke etter?  ...

 

Jepp..så det ikke. Jeg har faktisk aldri sett det på et spill cover før (DVD-ROM)...men begynte å lure da cd-rom'en min spyttet ut platen for andre gang...da så jeg på cover....åhhh pokker tenkte jeg. Som dere kanskje har sett i en annen tråd her på hardware forumet så kjøpte jeg meg en LG DVD-ROM til 375kr..Det var sikkert 100kr dyrere enn billigste nettbutikk, men jeg ville ha den på dagen hehe.

 

Men kameraten min har hatt dvd-rom i mange år, men jeg har aldri før hatt bruk for det liksom.

Lenke til kommentar
Denne er billig og bra. 

 

Denne jeg kjøpte for 375...Ikke så gale det...man kan lett legge på 100kr i frakt fra alle nettbutikker..så da kom jeg ikke så dårlig ut.

 

Ja..DVD-rom har vært standard lenge, men dem har lenge vært bråkete og fæl også. Dem nye (1-2 år gamle) går nesten lydløst sammenlignet. Og en slik ny en har jeg nå :p

Lenke til kommentar
Jo, men DVD-rom har ikke vært standard på spill før liksom. Om det har vært standard på "pakke"-pc'er er jo relativt ubetydelig, da gamere stort sett bygger pc selv. Og man putter ikke ting i pc'en man ikke trenger.

Kjøpte min første DVD-ROM til en Celeron 266. Herlig 2x-sak med eget mpeg2-kort. Har ikke vært noen grunn til å kjøpe noe annet enn DVD-ROM i flere år nå, med mindre du lever med en eneste enhet, og det er en CD-brenner. I det siste har flere spill begynt å komme på DVD, så nå er DVD-ROM noe av det du trenger som Gamer uansett. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...