Gå til innhold

Skumleste spill EVER?!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med tanke på hvor godt grafikkmotoren og alt det visuelle i et spill fungerer i dag kontra flere år siden er det skuffende at Resident Evil har tatt steg for steg bort fra horrorspill og nå har blitt et free roaming splatterspill. Selvfølgelig gleder jeg meg til det neste spillet, men med tanke på hvor godt ting er lagt rette til for et virkelig grøss med de forutsetningene man har i spillverdenen i dag er det skuffende.

 

Bioshock synes jeg er ganske forjævlig til tider. En helt utsøkt ekkel, makaber atmosfære.

Lenke til kommentar
Enig med det Iskall sier. Men det "skumleste" spillet jeg har spilt må nok være Stalker: Shadow of chernobyl, første gangen når du skal ned i en av labratorene der en av disse usynlige monstret hopper fram. Full lyd i headset. FAEN

Du har helt rett! Alle innendørs-områder (forlatte labs, kloakk osv.) som man besøker i første STALKER er glatt det mest ubehagelige jeg har spilt på PC. Og så føles det så ekte. En utrolig syk stemning som verken FEAR, Dead Space eller Bioshock kan håpe å oppnå...

Lenke til kommentar

Hvis skummelt er definert ved antall ganger du har skvettet (hvordan faen bøyer man det?!?! lol) i et spill, så kommer CS på klar førsteplass :blush: Du konsentrerer deg deluxe, og så hopper det en gærning ut fra hjørnet og blåser deg ned med AK :ohmy: Tryner nesten av stolen jeg da :!:

 

Men litt mer ontopic vil jeg si "Silent Hill" serien ja. Grøss i hvert sekund :roll:

Endret av Leaκim
Lenke til kommentar
Dead Space er ingen ting iforhold til F.E.A.R... :ph34r:

 

 

pffft. F.E.A.R er ingenting i forhold til Dead Space. Meir trykkande stemning i et spill skal en leite lenge etter.

 

 

Dei to skumlaste spillene som eg har opplevd er forøverig System Shock 2 og Dead Space, begge to måtte eg ta pause fra når eg spilte dei på kvelden, nåkke eg aldri har opplevd med andre spill XD

Lenke til kommentar

Runna Dead Space her forlenden, sluttscenen tok pusten fra meg, har ikke skvettet så mye på en god stund...!

 

ADVARSEL: SLUTTSCENEN PÅ DEAD SPACE!

 

Fy faen som jeg skvatt da hun "dama di" spratt opp ved siden av den stolen! Tok og dekka til skjermen med begge henda ffs!!

 

Endret av Lillehagen.no
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-1nDPpQXNWW

Må si at F.E.A.R er jævli skummelt...

 

Jeg va hos en kompis vi var 3 stykker der så satt en og spillte det( ikke meg ). Han spillte det som om ingenting :p

 

Mens jeg som satt på en god stol på sia av han datt av stole hylte og skrek flere gangen en gang kom mora med pizza til oss og da kan man si at pulsen min gikk over 200 minst, Jeg hylte da hun tok i døra og så spurta jeg som et lyn under teppe som lå i sofaen.

 

Det jeg ikke skjønner er koffer klarte jeg og spille Silent Hill for noen år sia, Jeg brukte og spille det til langt på natt bare for og se ka som skjer rundt neste sving og alt slikt.

 

F.E.A.R er en klar hit hos meg.

 

PS: 14 åring.

Lenke til kommentar

F.E.A.R er en klar favoritt når det gjelder horror-spill. Hvem er elsker ikke å høre musikken bli høyere å høyere, før skjermen begynner å skurre og Alma kommer springende framfor deg eller står klar når du hopper ned en stige.

 

Husker godt en venninne som ropte høyt å skvatt så hun smalt hode i bokhylla på biblioteket i skolen da hun spilte det selv. Ble tilogmed så redd at hun ba meg spille for henne :p.

 

Sitter nå å gleder meg til F.E.A.R 2: Project Origin. Skal ta å laste ned demoen snart og teste det ut, for håpe jeg blir like fornøyd :)

 

Nesumar

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...