Gå til innhold

Tatt i å onanere...


Anbefalte innlegg

Kl 04:10 spradet bestemor inn døren til mitt private rom, hun latet som hun ikke så noe (jeg fikk ikke lukket underbuksa ordentlig så kukhodet ble hengende utenfor, så hun må ha skjønt at alt ikke var som det skulle :blush: ). Hun gikk like fort ut som hun gikk inn..

 

Nå vil jeg høre deres meninger....

 

Gjorde jeg eller hun en feil?

Burde hun akseptere at jeg driver med slikt (jeg er lydløs så gamlingene legger ikke merke til noe med mindre de åpner døren/titter gjennom nøkkelhullet)?

Onani er jo bare tilfredstillese av sexbehovet akkurat som spising tilfredstiller sulten. Det er vel egentlig ikke en så big deal er det vel?

 

 

 

 

Håper inderlig dette ikke kommer opp ved middagsbordet i morgen.... :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uff, dette var sikkert like flaut for begge partene. Det er sånt en bestemor vet skjer, men helst ikke vil oppleve. Jeg tror nok hun er for flau til å snakke noe mer om det. Selvfølgelig gjorde du ikke noe feil, men kanskje du kan låse døra, siden bestemoren din har for vane å brase inn uten å banke på?

Lenke til kommentar

Ikke forsøk å snakke om det, spesielt ikke ved middagsbordet.

"

Du: bestemor, jeg runket i natt, bare så du er klar over det

BM: host, hark! *mat i halsen*

"

 

Men det du bør gjøre, er å glemme hele greia, som om det aldri hadde skjedd. Skulle the grand old lady nevne det, så bare si: Ja, du så jo selv..

Lenke til kommentar

Oldefar ble tidlig enkemann og hadde to kasser med pornoblader under sengen sin da jeg kom i rett alder, så jeg er muligens diskvalifisert fra å delta i denne tråden, men - whats the big deal here...? Bestemoren din burde ha banket på eller signalisert på annen måte at hun var på vei inn. Soverom = privatrom! Ellers kan jeg jo være enig i at å låse døren før en tar frem veslekaren kan være en god ide... :innocent::whistle:

Endret av baldviking
Lenke til kommentar
Men det du bør gjøre, er å glemme hele greia, som om det aldri hadde skjedd. Skulle the grand old lady nevne det, så bare si: Ja, du så jo selv..

 

Det hadde vært mye letter å si "Ja, du så det jo selv" hvis vi ikke hadde hat ett så nært forhold, hun har tatt vare på meg siden jeg ploppet ut av min egentlige mor.

 

Vi snakker om ALT, bortsett fra onanering.

 

EDIT: fiksa quote

Endret av [0x]
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...