Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324

GI Joe RoC 4/6.....grei nok , tro mot tegnefilmen sikkert.....OTT og overdreven action.

 

Dont mess with Zohan 4/6....Sandler som kommandosoldat-turned-frisør , overdreven humor men morsom.

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

The three Musketeers

 

Dette må være 2011s desdiert dårligste film (i alle fall av hva jeg har sett). Historien flyr vegg mellom og det ser ut som regisøren var mer interesert i å klaske på effekter enn å faktisk regisere skuespillerne. Skuespillerne virket ikke som de viste hvor de skulle og hele sulamitten føltes satt sammen av teip.

 

Samt, hele opplegget føles totalt malplassert ut. Her har man sverdkamper og "middelalderens" stil, swush, plutselig er man et år etter og inn kommer et luftskip med flammekastere og gudene vet hva ellers.

 

Filmen er svak, med dårlig dialog, dårlig sammensatt historie og elendige skuespiller prestasjoner. Dette til tross for Waltz i en rolle som burde passet ham utmerket.

 

Og naturligvis; 3D! Jeg begynner å bli så innmari lei av 3D at jeg er påvei til å heller laste ned crappy cam versjoner fremfor å måtte se filmene i 3D. Er så lei av det som det lar seg gjøre, om man bruker 3D så la det da i alle fall være verd det og ikke klask det på som en ettertanke.

 

Alt i alt, styr unna i mine øyne. Langt fra verd det.

Lenke til kommentar

Hobo With a Shotgun

 

Jeg syns disse nye explotation filmene gjør det feil. De sluter veldig kjedelig, filmen begynnte brukbart men så bare faller den sammen på slutten, jeg vil ha en slutt hvor "helten" slåss gjennom 100+ fiender, med naturlige blodige følger. I stede får vi servert en kjedelig slutt med lav bodycount.

Filmen er noe unik i sin vold mot barn og kvinner, den kvinnelige hovedrollen for gjennomgå værre en John McClane.

 

Jeg har vel vokst opp med HK filmer og Japanske filmer hvor heltene dreper et par hundre folk ect. Jeg syns bare disse filmene er meh i avsluttingen. Nei disse filmene er bare ikke min ting, greit det er mye blod og gummi tarmer, men de mangler omph.

 

5/10

 

Red

 

Dette har fort blitt en av mine favoritter av nyere filmer, den har perfekt blanding av humor og action, Brucie er perfekt i rollen, han kan spille en kjærlighets syk valp i et øyeblikk og hardcore action stjerne et annet øyeblikk. Og han kan swiche mellom dem på sekunder. Parker gjør en god rolle, men det er Malkovich, Cox og Mirren som gjør de gode side rollene bak Brucie. Mirrien som en klassiske britiske teater divan, kan tydligvis fyre av en fiffy cal uten å blunke, noe som er mektig imponerende. Jeg får til og med litt A-TEAM flash backs når heltene våre skal kiddnape vise presidenten, masse automat ild uten at noen dør. Veldig kult.

 

8.5/10

Lenke til kommentar

Jeg må si jeg synes Drive er kraftig oppskrytt. Jeg skulle ønske jeg likte den, jeg prøvde hardt og hadde gode forventninger, men ble rett og slett skuffet.

 

Jeg skjønner liksom ikke om det bare er jeg som hadde alt for høye forhåpninger eller om alle andre hiver seg på hypen.

 

Forglemmelige 7/10 i min bok.

Lenke til kommentar

Likte godt Drive selv, fryktelig godt lyddesign og soundtrack som er en relativt sjelden vare føler jeg. Den underspilte romansen fungerer også meget bra etter min mening, og Ryan Gosling gjør en bra rolle som en "mann uten navn" (scenen ved middagsbordet var særdeles vakker). Kunne gjerne sett mer av den filmen som åpningscenen ga seg ut for å være, men det plager meg ikke at Refn gikk over til en helt annen film med en annen stemning etter nevnte scene. Jeg synes også at Refn gjør en del modige valg underveis, noe jeg ofte setter pris på.

 

Når det er sagt er det en rekke små logiske brister i filmen, som blant annet

 

at politi er helt fraværende etter første scene. Det er meget rart at alle drapene ikke har videre konsekvens annet enn ett internt oppgjør mellom Gosling og de slemme gutta. Spesiellt rart er det at det som skjedde i heisen ikke har en videre konsekvens for dama (hvordan kom hun seg opp igjen til leiligheten uten problemer?) bortsett fra at det selvsagt endrer forholdet hennes til Goslings karakter. Det at politiet aldri er ordentlig med fjernet noe av spenningen for min del, men det kan egentlig diskuteres om spenning er en viktig del av Drive. Filmens særegne 80 talls musikkvideo-stemning gjør at spenningselementer blir mindre viktig, kanskje.

 

 

8/10 og får lyst å sjekke ut Pusher-trilogien.

Lenke til kommentar

Sjelden vare i dag - på 80-tallet fant du lignende soundtrack i metervare. Merker jeg blir grinete av hvor mye oppmerksomhet den har fått i forhold til hvor grei den er.

Nå har aldri 80-tallet helt vært mitt tiår. Men du må gjerne henvise til (stemningsmessig) liknende filmer fra 80-tallet.

Tja, du kan jo starte med Thief. Ikke fantastisk film men herlig stemning og bra soundtrack av Tangerine Dream.

 

http://www.youtube.com/watch?v=SEvomyYkIPY&feature=related

 

 

Eller så er jo Carpenter veldig i samme gate musikalsk som mye av det i Drive.

 

http://www.youtube.com/watch?v=hb4hc1a7Vio

 

 

Regner også at du fikk med deg denne delen av soundtracket som Refn knabba og brukte 2-3 ganger i filmen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=aKw5mbcE7VY

 

Du bør sjekke ut hele albumet som da i utgangspunktet er en del av soundtracket til en annen film (dokumentar): For All Mankind. Dokumentaren vant Oscar i sin tid.

Endret av tjalla
  • Liker 2
Lenke til kommentar

12 angry men

 

Oj wow, denne var faktisk god! Svart/hvitt, ikke noe action eller blod og gørr, men den falt i smak hos meg. 12 menn i en jury som skal bli enige om den tiltalte er skyldig eller uskyldig. Høres kjedelig ut ja, men gi den en sjanse

 

4/6

 

Wrong turn 3 og 4

 

De var like dårlige begge 2. Nr 1 og 2 var gode, og de burde gitt seg med de. Aaaaldri mer

 

2/6

Lenke til kommentar

The three Musketeers

 

Dette må være 2011s desdiert dårligste film

Alt i alt, styr unna i mine øyne. Langt fra verd det.

 

I beg to differ :)

 

Jeg synes filmen var underholdende. 3D er som baken, alle har en smak (eller noe sånn).

 

Riktignok like jordnær som juleevangeliene, men den prøver heller ikke å fremstå som realistisk. Jeg lo flere ganger i filmen, skuespillerprestasjonene var gode og effektene var på plass.

 

Jeg kaster ikke femmeren i trynet på folk flest, så den havner i firerbunka mi.

 

Altså: 4/6

Lenke til kommentar

The three Musketeers

 

Dette må være 2011s desdiert dårligste film

Alt i alt, styr unna i mine øyne. Langt fra verd det.

 

I beg to differ :)

 

Jeg synes filmen var underholdende. 3D er som baken, alle har en smak (eller noe sånn).

 

Riktignok like jordnær som juleevangeliene, men den prøver heller ikke å fremstå som realistisk. Jeg lo flere ganger i filmen, skuespillerprestasjonene var gode og effektene var på plass.

 

Jeg kaster ikke femmeren i trynet på folk flest, så den havner i firerbunka mi.

 

Altså: 4/6

 

 

Smaken er som baken ja, personelig ble jeg direkte flau på vegne av enkelte skuespillere, Orlando Bloom så ut som han hadde fått ei regning han ikke kunne betale og dermed måtte takke ja til første film som presanterte seg, total flat og kjedelig i de scenene han var med i.

 

Når det gjelder 3D mener jeg at skal man bruke dette må det og være bruk for det. Jeg synes ikke det var bruk for 3D i denne filmen for fem flate øre. Det har gått inflasjon i 3D bruken i dag, alle skal bruke det uten at det nødvendigvis er noe bra. Er ikke noe som kommer ut av filmen, fremhever filmen eller på noe mulig måte forsvarer 3D annet enn høyere billett pris.

 

Men som sagt, smaken er som baken :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...