Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Wall-E

 

Filmen er som en hver familiefilm av samme art. Filmen er omtrent like forutsigbar som en pornofilm, men til tross for dette følger du likevel velvillig med.

 

Filmen handler om en liten og ufattelig søt robot som er blitt gjenglemt alene på jorden for å sortere søppel og skrot. Den har vært på kloden i nærmere 700 år og har gjennom denne perioden opparbeidet en egen personlighet og en væremåte som i grunn alle kan bli glad i. Robotens simple gleder, ønsker og ideer sørger for at seere føler et medynk for robotens stusselige tilværelse. En sårt etterlengtet kjærlighet står i sentrum av historien.

 

Ved en tilfeldighet oppdages roboten (Wall-E) på jordkloden og der starter historien.

 

Filmen oppleves som god, men er heller ingen "høydare". Dermed ender den opp med karakteren 7/10 etter min snevre vurdering.

Lenke til kommentar

en filmen innhold alikvel såpass mange heftige action scener,

 

Lave krav til action ser jeg. Trist.

 

Nå forventet jeg ikke all verden av Iron man 2 da, men den oppfylte action delen ihvertfall. Stusset litt på dog om karakteren min var riktig, men så nå at IMDB gir filmen 7.4, og at jeg gir under den skalaen er ikke ofte, som jeg dog tror må være den mest troverdige karakteren man kan finne om man vil se om en film er bra.

Lenke til kommentar

men den oppfylte action delen ihvertfall.

 

Det er det jeg ikke kan se selv med en nypusset monokkel. Monacosekvensen var det eneste som vitnet om litt kreativitet fra de høye herrer, ellers lå filmen og vaket i autopilot med altfor mye uinteressant random tekno krims-krams og en bønsj med underutviklede karakterer som kjempet om oppmerksomet. Klimakset var minst like traust som originalens og bossfighten må være den gjerrigste siden James Bond og Elliot Carver gikk mano-a-mano i Tomorrow Never Dies.

 

Jeg ser på Iron Man II som en fiasko av en oppfølger og et resultat av penismåling bak kameraene mellom en regissør som ville lage en film og et studio som ville lage en annen.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Blackjack

 

Dolph Lundgren spiller en fyr som får i oppdrag å beskytte en supermodell fra en (serie?) morder, men etter å ha sett hele filmen aner jeg fortsatt ikke hvorfor han gjør det. Ha adopterer niesen sin da foreldrene hennes dør, men hele det plottet er meningsløst. Det er ikke engang noe særlig action.

 

Vurdering: 3/10

 

 

2001 Maniacs: Fields of screams

 

Soleklar 10'er. Historie 1, resten 0.

1 + 0 = 10. Det gir like mye mening som filmen. :p

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

Varg Veum - Skriften på Veggen

 

Er stor tilhenger av Varg Veum- filmene. Likte også denne veldig godt :)

 

7/10

 

 

Underworld (den første)

 

I og for seg et ålreit plot, men gjennomføringen er heller så som så. Lite inspirerende kampscener og heller kjedelig fremgang i historien gjorde at denne ikke falt helt i smak. Kate Beckinsale i lærdrakt retter naturligvis opp en del av inntrykket :)

 

5/10

Lenke til kommentar

The Book Of Eli(2010)

The Book Of Eli er en såkalt "postapokalyptisk" film hvor jorda har møtt en "dommedag" og mesteparten av verden er utslettet. Denzel Washington han hovedrollen og spiller Eli, som er en av de overlevende og er på vei mot vestkysten for å bringe den etterlengtede og siste bibelen skrevet av Kong James til et sikkert sted. Boken er omtalt som jordens håp for å redde menneskeheten.

Mens han er på sin vei og krysser nordamerika er "the bad guy" ,spilt av Gary Oldman, etter han og mener boken kan brukes til noe annet i framtiden. Eli møter også Solara og Claudia, en mor og datter spilt av Mila Kunis og Jennifer Beals. Solara blir med Eli videre på sin ferd for å prøve å nå vestkysten.

 

Med den gråhårede og voldelige Denzel Washington vandrende gjennom det øde landskap med sverd og hagle på ryggen, samt den viktigste boken på jord i ryggsekken er dette en veldig god og veldreid film. Med dyktige og gjennomtenkte medspillere som Gary Oldman og Mila Kunis blir The Book Of Eli en enda bedre film. Filmen inneholder episke og actionfylte kamp-og skytescener samt dialog scener med spesielt Mila som er med på å fortelle, definere og vise oss bakrunnen til Eli og hvordan han er som person.

 

Filmen er regissert av Hughes brødrene, som sist kom med filmen From Hell fra 2001. Det er kanskje et lite håp for en eller flere Oscar nominasjoner her. The Book Of Eli gir hvertfall publikum en flott og kul opplevelse med en episk historie med bibelske elementer samt et mørkt, vakkert og visuelt landskap sammen med herlig og flott musikalske virkemiddel i bakgrunnen som gjør filmen til en rett og slett brutal, mystisk og nok en gang episk film! 08/10

post-123100-1284464686,4533_thumb.jpg

post-123100-1284464708,4148_thumb.jpg

post-123100-1284464720,9853_thumb.jpg

post-123100-1284464738,9952_thumb.jpg

Endret av .........
Lenke til kommentar

Jeg vil nå tro det var et eller annet med solen. De går jo tross alt i solbriller hele tiden. Tror det også ble nevnt.

 

Kan jo selvsagt være en blanding av sol og atomkrig også.

 

 

Yup " this one apparently happening after, we’re told, a great hole, a “Flash,” opened in the sky during a war, called a Solara."

Endret av Tord93
Lenke til kommentar

Jeg vil nå tro det var et eller annet med solen. De går jo tross alt i solbriller hele tiden. Tror det også ble nevnt.

 

Kan jo selvsagt være en blanding av sol og atomkrig også.

 

 

Yup " this one apparently happening after, we’re told, a great hole, a “Flash,” opened in the sky during a war, called a Solara."

 

Er rart at vann skal være forgiftet av solen. Men er godt mulig at pga atom krig, ble ozon ødlagt...

 

Uansett har det lite betyding for filmen. Synes det var greit at de lot det være til oss å finne ut.

 

Har ikke lest boken, kanskje det står der? Noen som har lest den?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...