Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Alt dette får man se i traileren.

=Hvorfor man ikke bør se trailere (ihvertfall ikke for filmer man allerede har planer om å se)

Kanskje sant, men jeg så traileren før filmen kom ut og så filmen først nå. Den fristet ikke noe særlig etter utallige anmeldelser som kalte den middelmådig, og de hadde egentlig rett.

Lenke til kommentar

Burn After Reading var jo en utrolig morsom, men ikke minst satirisk film. Hvordan de tok opp alle de moderne problemstillingene med hendelser helt ute av sammenhengen var underholdene til tusen. Men jeg tror det er en elsk eller hat-film, og ja, du ser det meste i traileren.

 

 

Det var veldig morsomt hvordan de, bevisst på at Brad Pitt er en såpass populær skuespiller, lar han dø så brått.

 

Lenke til kommentar
Trailere fra 70 og 80-tallet er kjekke, de er ofte 3-4 minutter og man ser HELE plottet inkludert slutten. Kjekk måte å se mange filmer på, bare se traileren.

Jepp, det er skremmende. Husker jeg så traileren til The Deer Hunter for moroskyld etter jeg hadde sett filmen.

 

Glad jeg så filmen først, for å si det sånn.

Lenke til kommentar

Man on Fire 2004

 

Spoilers ahead.

 

Har VELDIG blanede følelser om filmen, på en side har den en grei of fin hevn historie med mye drama og den er også ganske følelses laddet. Jeg respekterer også at filmen prøver å holde det litt down low og "realistisk" den ender ganske bitter søtt, og man får ikke den enrome action flyte slutten der helten dreper alle slemmingene.

På den andre siden syns jeg filmen er ekstemt massete pga. filminga og effektene lagt på. Ja greit at du vil kanskje gjøre skytesenene litt rotete og uoversiktlig det kunne jeg ha levd med selv om jeg hadde foretrekket renere action. Men at nesten hele filmen er som en eller annen syre stoner kunst film fra 68 takler jeg bare ikke. Jeg har hørt Dommino er enda værre og har derfor valgt å holde meg unna den. Det er litt synd en en film med godt over gjennomsnitlig histore og drama må ødelegges så totalt med den filminga. De få senene som er normale er som hærlige oaser i masset.

 

Det som er syns er at Tony har laget flere gode action og thriller filmer før. At han nå har valgt denne type effekter på filmene, må være pga. noe bad syre trip.

 

Jeg gir filmen 6.5 pga. Jeg har respekt for den litt mer naturlige action thriller veien, men filmiga gjør at den faller minst 1.5 peong

Lenke til kommentar
Jeg har hørt Dommino er enda værre og har derfor valgt å holde meg unna den.

 

Domino er mye jævligere klippet ja, så hold deg unna hvis du ikke taklet Man on Fire. Selv synes jeg Scott akkurat fikser biffen med den visuelle stilen her, men jeg skjønner godt at ikke alle liker denne milde syretrippen like godt.

Lenke til kommentar

Transformers: Revenge Of The Fallen

 

En ting skal sies: Når filmen først er awesome, er den jævla awesome. Dessverre er det særdeles langt mellom godbitene i Bays siste bidrag til popcorn-himmelen. CGI'en er freakin awesome, ble tidvis lamslått av hvor naturtro robotene føltes. Kampscenene derimot, føles for det meste uoversiktlige og ekstremt lite givende(til å være roboter som slåss, lixxom). Det oser Bay av hele prosjektet, med eksplosjoner i hytt og pine, heroiske monologer og overd ådig musikk. Det funket så til de grader i Armageddon, men ikke her. Kanskje fordi skuespillerne føles som uengasjerte pappfigurer(greit, Megan Fox hadde bare trengt å spørre pent én gang for å få meg i seng, men hun har ikke noe annet å spille på enn et vannvittigg digg ytre). Shia(og Cun, sitter i et tre...) klarer jeg ikke helt å få taket på. Han er ikke gastronomisk dårlig, men han leverer langt under hva man forventer i en så dyr produksjon.

 

Shia/Megan-delen er ikke videre gjennomført, selv om jeg skjønner at det bare er en unnskyldning for å kunne vise roboter som slåss hvert 10. minutt. Som i Terminator Salvation pøses det på med forskjellige transformatører i alle størrelser, og særlig Ying Yang Twinz-robotene får deg lyst til å skrike mot lerretet. De står som kroneksempelet på hva som feiler filmen(bortsett fra uengasjerende actionscener, teit historie og middelmådige skuespillere), nemlig den forbanna comic relief'en. Hele tiden er det diverse utsagn på totalt upassende tidspunkt som skal få publikum til å le. Og det funket forsåvidt, de fremkalte latter på de fleste steder hvor jeg tror det var meningen. Jeg synes ikke det var noe særlig, og for min del kunne de gjerne kutta det ned, eller aller helst ut. Det er bikarakterer både i menneskelig og transformert form som er ment til å være morsomme, som for min del får totalt motsatt virkning.

 

Jeg anbefaler egentlig alle å styre unna denne suppa. Men du vet like godt som meg at du kommer til å se den. Filmen er garantert enda dårligere på dvd, så du kan like greit se den på kino for å få fullt utbytte av det audiovisuelle snadderet.

 

2

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...