Gå til innhold

Hva leser du nå og hvordan går det liksom


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Holder på med "The Hobbit" på engelsk, nyinnkjøpt illustrert av Alan Lee. Prøvde meg først på den norske utgaven som jeg har hatt lenge, men klarte bare ett kapittel før jeg fikk fnatt av å lese om "Bilbo Lommelun". Ikke kommet lenger enn til kapittel fire, men elsker fortsatt denne historien, selv om jeg ikke vet hvor mange ganger jeg har lest den før.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvem skrev "The Help?

 

Har kommet ca. halveis ut i Min Kamp 1 - jeg liker det jeg leser. Selv om det blir som om å lese en biograf til tider, merker jeg at jeg, kanskje ubevist, blir revet inn i det og gleder meg til å komme videre for å se hva det neste han kommer opp i blir!

 

På siden har jeg begynt på bind 1 av 12 av verket Verdens Litteraturhistorie. Interessant, men har ingen plan om jeg skal være like grunidg gjennom alle verkene, eller om jeg i det hele tatt kommer til å fullføre alt.

 

I tillegg prøver jeg meg på Shakespeare.

Endret av elper
Lenke til kommentar

"The Power of Babel: A Natural History of Languages". Som hobby-linguist tykkjer eg at denne boka gjer ein særdeles god innleidning i korleis dei forskjellige talemåla har utvikla seg. Har forandra synet mitt på korleis eg ser på språk. McWorther skriv på ein måte slik at det ikkje blir knusktørt doktorgradsavhandlingsmateriale, men satan som eg er lei fornotatar. Tilrådas til dei som er over gjennomsnitteleg interessert i temaet. Har vel ein 70 sider att.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er antikkens roma modus for tiden å har snart lest alle bøkene om julius ceasar av Igulden å snart ferdig med Under ørnens tegn, men syntes boken bare blir døvere å døvere på grunn av et plott jeg ikke er så nysgjerrig på. Vil ha mer som boken var i begynnelsen med mer fokus på legionærene, opptrening osv.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg hater tittelen på denne tråden.

 

Leser Ekstremistan, 1984, Manchester United: The Autobiography og Steve Jobs-biografien akkurat nå.

 

Ekstremistan bør jeg vel bli ferdig med i løpet av dagen. Aslak Nore er flink til å flette inn egne livshistorier med forskning fra ulike hold. En bok om de ufordringene Norge kommer til å møte i fremtiden, når det kommer til innvandring og hvilke grep som må tas. Interessant.

 

1984 er helt grei. Jeg liker den - og har kommet rundt halvveis - men så langt har jeg ikke fått den helt store opplevelsen slik som med Animal Farm (som er en av mine favorittbøker). Det kan godt hende den kommer for 1984 er velskrevet.

 

Med de andre bøkene så leser jeg litt sporadisk, men mursteinsbiografien til Steve Jobs har iallfall ikke skuffet så langt. En usedvanlig fascinerende person.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...