Breivik. Skrevet 29. juni 2004 Skrevet 29. juni 2004 Hei Trenger desperat hjelp nå, glemte en flaske med vin i fryseren, og så skjedde det som måtte skje, den sprengte. Fryseren lukter nå vin. Noen som vet om en effektiv måte å fjerne lukta på? Takker for alle svar
endrebjo Skrevet 29. juni 2004 Skrevet 29. juni 2004 Ta ut all maten, slå av fryseren (avising) og la vannet som blir igjen vaske vekk vinen, tøm deretter vannet vekk.
Leon Skrevet 29. juni 2004 Skrevet 29. juni 2004 (endret) du er mao. 16/17 år, og vil ikke at foreldrene dine skal finne ut at du drakk vin?. Vel: legg alt fra fryseren i en annen fryser, skru av fryseren og "tin" den. Vask godt, og skru den på igjen. Når den er kald; putt alt som var i fryseren tilbake. ...? (happy coveroperation ) Endret 29. juni 2004 av tipp-ex
Breivik. Skrevet 29. juni 2004 Forfatter Skrevet 29. juni 2004 Skjønner at det er en løsning, men finnes det ingen enklere løsning, og ikke minst mindre tid krevende?
Leon Skrevet 29. juni 2004 Skrevet 29. juni 2004 (endret) du kan vel sikkert dynge på med noe illeluktende, slik at vinlukta ikke kjennes gjennom stanken av masse annet..? (hvitløk elller noe sånnt)... edit: leif... Endret 29. juni 2004 av tipp-ex
Peterman Skrevet 29. juni 2004 Skrevet 29. juni 2004 Har du noen mindre søsken du kan dytte over skylden på?
Breivik. Skrevet 29. juni 2004 Forfatter Skrevet 29. juni 2004 hehe, desverre er de mindre søskene mine med mamma og pappa på hytta, så der forsvant den unnskyldningen
endrebjo Skrevet 29. juni 2004 Skrevet 29. juni 2004 Helle hvitløksessens utover fryseren og si det var et glass med hvitløksdressing som eksplorderte
Pantera Skrevet 30. juni 2004 Skrevet 30. juni 2004 Hvem i h..... legger vinflasker i frysern?? Det er alkoholmisburk det.... Burde vært straff for sånt. mvh Pantera
Killerzevs Skrevet 30. juni 2004 Skrevet 30. juni 2004 Hvem i h..... legger vinflasker i frysern?? Det er alkoholmisburk det.... Burde vært straff for sånt. mvh Pantera "Alkoholmisburk???" :!: Nesten alkoholmisburka. :!:
Syar-2003 Skrevet 30. juni 2004 Skrevet 30. juni 2004 Ta ut varene og skyll de raskt under springen . Så finner du en skrape/is skrape og skraper vekk det rimet isen i fryseren med vin søl på . Så er det bare å stappe tingene inn igjen . Gjørt dette flere ganger med sprekte øl-flasker . ...
LarsP Skrevet 30. juni 2004 Skrevet 30. juni 2004 (endret) Det slo meg og. Hvem legger vin i fryseren? Denne tråden passer bedre under "humor" imo. Endret 30. juni 2004 av LarsP
Suppelars2k Skrevet 30. juni 2004 Skrevet 30. juni 2004 (endret) - Hvem leger vin i fryseren? - Fjortiser som gjemmer vin for foreldrene sine, eventuellt fjortiser som ikke fikk kjøpt øl, men fant en flaske hvitvin (ikke rød, håper jeg, da er du BARE teit) i skapet til mamma. Som sagt: Alkoholmisbruk. Endret 30. juni 2004 av HalTan
Marvil Skrevet 30. juni 2004 Skrevet 30. juni 2004 @Trådstarter; Om detta var noe slike hemmelige greier som ikke foreldra dine skulle vite om, så har du "bæsja på leggen".. Annen ting; Hva er problemet med å legge en flaske vin i fryseren til kjøling..? Dvs ikke til is, men til den temperaturen vinen er ment å drikkes i..
Pantera Skrevet 30. juni 2004 Skrevet 30. juni 2004 Hva er problemet med å legge en flaske vin i fryseren til kjøling..? Dvs ikke til is, men til den temperaturen vinen er ment å drikkes i.. ...fordi du ganske kjapt vil ødelegge vinen. "sjokk-kjøling" vil drepe aroma-stoffene i vinen. Det samme gjelder forsåvidt øl. Hvitvin bør riktignok serveres kjølig, men ikke lavere enn 7 grader. Beste måten å oppnå dette på, er å sette den et par timer i kjøleskapet (i døra) før den åpnes. Men det er klart....liker man ødelagt vin, så skal ikke jeg nekte folk å kjøle den ned i frysern. mvh Pantera
CarinaE Skrevet 30. juni 2004 Skrevet 30. juni 2004 Fant følgende i et kjærringråd-hefte: Har du fått fiskelukt i fryseboksen som ikke forsvinner,kan du drysse vaniljesukker på.Lukten forsvinner så å si med en gang. Så da kan det jo hende det funker med vinlukt også...?
lodott Skrevet 30. juni 2004 Skrevet 30. juni 2004 (endret) Hva er problemet med å legge en flaske vin i fryseren til kjøling..? Dvs ikke til is, men til den temperaturen vinen er ment å drikkes i.. ...fordi du ganske kjapt vil ødelegge vinen. "sjokk-kjøling" vil drepe aroma-stoffene i vinen. Det samme gjelder forsåvidt øl. Hvitvin bør riktignok serveres kjølig, men ikke lavere enn 7 grader. Beste måten å oppnå dette på, er å sette den et par timer i kjøleskapet (i døra) før den åpnes. Men det er klart....liker man ødelagt vin, så skal ikke jeg nekte folk å kjøle den ned i frysern. Når man drikker vin på fylla tror jeg de fleste driter i aromaen.. Endret 30. juni 2004 av lodott
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå