Gå til innhold

Backstage - pensjonert diskusjonstråd for musikk


Ueland

Anbefalte innlegg

lanez-nor Postet i dag, 07:53

  Noen som har sett Clearing the eye DVDen til Isis? Så den igår, fy faen for et band. Har fått et helt nytt inntrykk av det bandet nå. Det er så jævlig bra. Satt i en sofa med svakt lyst og mye lyd og et bra anlegg. Under sangen The beginning of the End, i det partiet det blir ganske fett fikk jeg gåsehud over alt.

 

Jeg har ikke sett den enda. Men den skal kjøpes ASAP. Kjøpte In the Absence of Truth. Så bandet er gjennoppdaget for min del så da må DVDen skaffes.

 

Og takk til den som nevnte Om i denne tråden (husker ikke hvem, gidder ikke sjekke). Genialt band!

7302904[/snapback]

 

Ja, du må få kjøpt den. Ga meg et helt nytt inntrykk av Isis, faen for et heftig band. Jeg har satt på Isis før og tenkt tja, mjeh. Og ikke hørt no særlig mer, etter jeg så denne fant jeg ut av hva jeg kunne gått glipp av.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Isis er gode greier. Har bare Panopticon-skiva, men den er digg å høre på.

 

Noen som har besøkt Indie-Music ? Et nettsted for undergrunnsmusikk i diverse sjangre. De har en sånn radio-løsning for hver sjanger, så nå sitter jeg og hører på rockemusikk ytterst få har hørt om. 58 låter i spillelista. Tviler på at jeg kommer til å høre alle, men det er mye kult her! (og mye møl, men det snakker vi ikke om..)

Lenke til kommentar
Da har jeg fuckings endelig fått bestilt The Project Hate MCMXCIX - Armageddon March Eternal: Symphonies of slit wrists. Faen meg på tide! Har prøvd å få tak i den i over et år! God damn! Endte med at jeg bestilte rett fra firmaet de har platekontrakt hos. Threeman Recordings :S

7307226[/snapback]

 

 

Bwahahahahaaa!

 

 

Vil anbefale Severe Torture til de kule gutta :cool:

Lenke til kommentar

Du burde heller le av din egen idioti. Å dømme musikk, slik du tydeligvis gjorde, etter navnet på ei skive er så dumt som du får det.

 

Du burde heller sjekke ut musikken deres isteden for å prøve å henge ut meg for å høre på den. Herlig death metal, mye i samme gate som det du har prøvd å anbefale for folk de siste ukene.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...